Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd podczas gry

kajtek3925

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam graczy, mam problem z metinem otóż wyskakuje mi pewien dziwny błąd którego kiedyś nie miałem, i nie wiem co z tym zrobić. Robiłem formata nic to nie dało. Jak coś ss w załączniku

Bez tytułu.png

Opublikowano

Dodaj metina do wyjątków w antywirusie a jak to nie pomoże to go odinstaluj.

Według mnie wystarczy ci Windows Defender no ale ja nie wiem co ty robisz ze swoim PC więc tutaj się nie wypowiadam.

ew.

Krok 1: Napraw wpisy rejestru związane z plikiem Microsoft® Windows® Operating System
Krok 2: Przeprowadź pełne skanowanie komputera w poszukiwaniu złośliwego oprogramowania
Krok 3: Usuń śmieci systemowe (tymczasowe pliki i foldery) za pomocą Oczyszczania dysku (cleanmgr)
Krok 4: Zaktualizuj sterowniki komputera
Krok 5: Użyj funkcji Przywracanie systemu Windows, aby cofnąć ostatnie zmiany systemowe
Krok 6: Odinstaluj i ponownie zainstaluj program Microsoft® Windows® Operating System skojarzony z plikiem Wermgr.exe.
Krok 7: Uruchom Kontrolera plików systemu Windows ("sfc /scannow")
Krok 8: Zainstaluj wszystkie dostępne aktualizacje systemu Windows
Krok 9: Wykonaj czystą instalację systemu Windows

Użyj CCleaner do sprawdzenia rejestru itd.

pkt9. to ostateczność.

Źródło:

http://www.solvusoft.com/pl/files/b%C5%82%C4%85d-usuwanie-wirusa/exe/windows/international-geogebra-institute/microsoft-windows-operating-system/wermgr-exe/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...