Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runy tier 2 a kupowanie

Sztel1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Założyłem smurfa na EUW jako, że na EUNE wbiłem dość wysoką jak na moje możliwości dywizję i chciałbym się przetestować na EUW czy tutaj również wbije taką samą lub podobną dywizję. Tutaj moje pytanie: czy kupić runy tier 2 jako, że są po 1ip czy powoli zapełniać strony runami tieru 3? 

Opublikowano

Zdaje sobie sprawę, że nie zbiednieje ale tutaj chodzi bardziej o to czy nie wpłynie to jakoś mocno na moją rozgrywkę i czy aż tak bardzo różnią się te runy 

Opublikowano

Ja myślę, że możesz kupić ten tier 2 bo są tanie i lepiej ci się będzie grało na niższych poziomach. Potem sobie na wszystko nazbierasz bo i tak nie będziesz grać rankedów od razu jak wbijesz 30 lvl, bo jak będziesz kupować runy to nie będziesz mieć championów i na odwrót. No różnice odczujesz na pewno, tylko nie sądzę by to miało później wpływ na twoją rozgrywkę. 

Opublikowano

Najpierw postaci jakieś uzbieraj, potem runy tier 3. Aż tak dużej różnicy pomiędzy 2 a 3 nie odczujesz...

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

To jest z 30% roznicy, wiec nie za duzo, na start ci wystarczy na low elo, lepiej sie zaopatrzec w 2/3 postacie mainowe zeby potryhardowac.

Opublikowano

12 godzin temu, Sztel1 napisał:

Witam

Założyłem smurfa na EUW jako, że na EUNE wbiłem dość wysoką jak na moje możliwości dywizję i chciałbym się przetestować na EUW czy tutaj również wbije taką samą lub podobną dywizję. Tutaj moje pytanie: czy kupić runy tier 2 jako, że są po 1ip czy powoli zapełniać strony runami tieru 3? 

co do pytania którego nie bardzo rozumiem "czy kupować tier 2 runes" - odpowiedz brzmi tak, bo są za 1 ip czyli "prawie darmo", ale domyślam się, że nie o to chodziło, więc dopisze parę linijek "jak grać na nowym koncie", na pewno trzeba sobie wybrać czy przez BARDZO BARDZO długi okres czas będziemy grali postaciami AP czy AD, trzeba sobie też wybrać tego jednego championa którym będziemy starali się grać "ciągle", w skrócie

- Main Postać [gramy tym ciągle] i zbieramy IP na Runy Tieru3 pod tą postać

po takim zabiegu warto by rozszerzyć trochę nasz basen picków [który i tak jest ubogi w ch...]

czyli dokupujemy postacie które będą "działały" z naszymi runami tieru3

generalnie granie na "świeżym" koncie to nic fajnego, brak championów, run, dostosowania się do picków, niepotrzebne gdybanie typu "gdybym miał X championa to bym to wygrał" "gdybym miał flat ad tieru 3 to nie padłbym na topie w 3 minucie 1v1", etc

pytanie nr 2

"czy aż tak mocno się różnią Tier2 Runy od Tier3"

Tak, w lidze legend liczy się każda liczba, przy Tier2Runach: ty bijesz mniej, w ciebie biją więcej - czyli od startu sobie utrudniasz grę na własne życzenie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...