Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TSBEAR.PL & Damovsky.pl - Teamspeak Graczy Dla Graczy

Requin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezka.png

Zapraszam Na Teamspeak3 IP: TSBEAR.PL LUB DAMOVSKY.PL

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Prezentacja nie powala, ułożenie kanałów i wszędzie te spacery  ━  ━━  ━ są przerażające, ikonki okropne poza administracyjnymi, po co ten spam od bota przy wejściu? Bot ma mi mówić czy jestem z Polski czy z Rosji? Po co jest kanał [cspacer]「 Informacje 」skoro jest pusty? Webauth na waszej stronie nie działa tak samo zakładka VIP/MusicBot. Crack licencji pod TeamSpeaka.

Jeden z gorszych serwerów w tym dziale. No ale pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym rozwijaniu się.

Opublikowano
http://www.vixenclan.pl/panel/

Nieumiejetne bawienie sie CSS jest duzo gorsze niz webauth ,  oryginalny nie przerabiany od k-scripta ;)

btw, lubie moj podpis :) pozdrawiam

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No nie wiem czy gorszę jest tylko tło czy serwer ten panel jest chwilowy bo niedługo pojawi się tam mój własny autorski panel. 

Opublikowano
39 minut temu, Eros_PL napisał:

No nie wiem czy gorszę jest tylko tło czy serwer ten panel jest chwilowy bo niedługo pojawi się tam mój własny autorski panel. 

A potem się obudzisz?

Wiem o każdym produkcie, który ktoś odpala nielegalnie.

A Twój serwer nie jest lepszy podpisywanie się pod autora?

<meta name="description" content="Panel użytkownika stworzyny na potrzeby serwerów głosowych TeamSpeak3.">
    <meta name="author" content="damovsky">

No to niezle.

Opublikowano
5 minut temu, K-Scripts napisał:

A potem się obudzisz?

Wiem o każdym produkcie, który ktoś odpala nielegalnie.

Co do serwera nie mam żadnych zastrzeżeń.

Nie muszę się budzić by udowodnić Ci że nie tylko ty na świecie umiesz coś stworzyć. 

A i zapomniałbym u mnie panel jest legalnie wykupiony. Tak tylko chciałem dodać.

Opublikowano
2 minuty temu, Eros_PL napisał:

Nie muszę się budzić by udowodnić Ci że nie tylko ty na świecie umiesz coś stworzyć. 

Cieszę się bardzo, czekam na rezultaty bo jak na razie jesteś mocny w gadce, a korzystasz z byłe chłamu udostępnionego w internecie.

Opublikowano
Przed chwilą, K-Scripts napisał:

Cieszę się bardzo, czekam na rezultaty bo jak na razie jesteś mocny w gadce, a korzystasz z byłe chłamu udostępnionego w internecie.

Jeżeli mówisz o mnie pokaż mi jedną rzecz którą wykorzystałem z internetu. Nie licząc twojego panela. Reszta jest autorska pBot'a pewnie kojarzysz bo to jest bot który twojego mBocika na śniadanie zjada : ) 

Opublikowano
Przed chwilą, Eros_PL napisał:

Jeżeli mówisz o mnie pokaż mi jedną rzecz którą wykorzystałem z internetu. Nie licząc twojego panela. Reszta jest autorska pBot'a pewnie kojarzysz bo to jest bot który twojego mBocika na śniadanie zjada : ) 

Szkoda mi na Ciebie czasu. Typowy polak z PL w nazwie. Nie uznaje siebie za Bóg wie kogo, ale nie masz czym się szczycić, a zjadam to ja Ciebie na śniadanie.

Cześć.

Opublikowano

D

16 minut temu, K-Scripts napisał:

A Twój serwer nie jest lepszy podpisywanie się pod autora?

<meta name="description" content="Panel użytkownika stworzyny na potrzeby serwerów głosowych TeamSpeak3.">
    <meta name="author" content="damovsky">

No to niezle.

Fakt, done. BTW. idzta sie klocic na ten kiepski ts vixena xD

Opublikowano

@offtop Tak. Kiedy stare wyjadacze nie potrafią bez obelg się komunikować. Bezcenne.

@ontop

Grafika w prezentacji wygląda jak spłaszczony naleśnik - taka drobnostka do poprawy :P

Strona to zwykła strona Wruczka, i o tyle to już lepiej od tych prostych template'ów, to brak polskich znaków troszkę przeszkadza w niektórych miejscach.

Ikonki - nie ładują się, albo ich nie ma.

Ogólnie takie troche dno bo macie czelność oczekiwać dotacji a nie potraficie ogarnąć podstaw.

Pozdrawiam cieplutko, życzę sukcesów - przyda sie.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

dotacja jest dla stałej ekipy gdzie jak w newsach na stronie napisane znamy sie i mamy tego ts od lat ho ho. po prostu zrobilismy go dla innych, i milo bylo by widziec pare nowych mordek. Czyli dotacja dla mojej ekipy. nie dla gosci jednak maja mozliwosc dotacji

Opublikowano

Serwer jakich masa. Prezentacja też jakoś nie powala na kolana. Można pogadać ale jakiejś szczególnej funkcjonalności raczej nie można się spodziewać. Musisz "trochę" popracować nad stroną (grafika).  

(')(.)(;)

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...