Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd w grze

Fripsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!
Od zawsze mam problem z Lolem, otóż na czym on polega?
A no na tym, że podczas już grania w losowych momentach w losowych grach minionki zamiast umierać cały czas się biją (nawet po utracie życia) Wieże, które podczas błędu zostały zniszczone dalej stoją, ba! Nawet po tym, jak zjedzie się full Hp wieży cały czas stoi, tylko nie bije.

Podczas używania skilli na wrogim przywoływaczu zero jakiejkolwiek animacji, tylko spada mu życie.
Od razu mówię mam stałcyh 60 fpsów i STAŁYCH 60 ms'a

Proszę o pilną pomocy :c Dziękuję! <3

Opublikowano

Pierwsza opcja - wina internetu. To nic, że ping 60. Gram na 30 pingu, ale jednego dnia coś było nie tak z wysyłanym sygnałem od dostawcy i po prostu grać się nie dało. Miniony cały czas się trzepały, wieże stały - krótko mówiąc, problem jaki występuje u Ciebie.

Druga opcja - kiedyś, kiedyś jak serwer Riotu się przycinał, to również były takie akcje. Można było bić wieżę, nie tracąc przy tym hp. Wykonanie jednego ruchu trwało minutę. Zbierała się kupa minionów, która na dobrą sprawę nawet się nie biła. Pytałeś innych graczy w grze, czy też mają ten problem?

Trzecia opcja - wina karty graficznej. Jeszcze na starym sprzęcie miałem tak, że po prostu ilość VRAM nie była dostateczna, przez co miałem cofki w grze, maksymalnie do sekundy. Idę sobie w jedno miejsce i nagle cofa mi postać do miejsca, gdzie stałem chwilę wcześniej. Ale zakładam, że sprzęt masz dobry, skoro stałe 60 FPS na ultra, jak rozumiem? Więc ta kwestia odpada, a i opis do Twojego problemu średnio pasuje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 7.06.2017 o 22:29, Fripsiu napisał:

Dziękuję za chęci, ale po prostu zrezygnowałem z gry na rzeczy HotSa .
Dziękuję, temat do zamknięcia.

Ja potrafię mieć lagi przy 60 pingu jak bym miał po 200

Wina riotu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...