Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z AHCore

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Wgrałem na swój serwer testowy core o nazwie "AHCore", ale mam z nim taki problem, że nie działa pomimo wgrania wymagających do działania pluginów takich jak m.in.

• BossBarAPI
  • TagAPI
  • ProtocolLib-3.4.0
  • PermissionsEx-1.22.10
  • SNKits

Wgrałem również wersję "PaperSpigot 1.7.10" na serwer i po wgraniu pluginów wymienionych wyżej w konsoli wyskakuje multum "WARN'ów" itd.

http://wklej.to/bVqWF

Jeśli ktoś miał podobny problem i to naprawił, albo polecacie jakieś rady to piszcie śmiało ;')

Z góry dziękuje i pozdrawiam!

Gość dominik148
Opublikowano

Podłączyłeś plugin pod mysql?

Opublikowano

Kity:

[15:52:06 WARN]: java.lang.NullPointerException
[15:52:06 WARN]:        at pl.sunny.kit.StoreMySQL$2.run(StoreMySQL.java:78)

zle podlaczyles pod baze mysql

AhCore:

ZMien w AhCorze plugin.yml z Bossbarapi (czy jakos tak) na: BossBarAPI

(ten core, ma wlasnie tak jakby zlego dependa, zle napisanego)

JAVA <3

Opublikowano
7 minut temu, Entify napisał:

Kity:

[15:52:06 WARN]: java.lang.NullPointerException
[15:52:06 WARN]:        at pl.sunny.kit.StoreMySQL$2.run(StoreMySQL.java:78)

zle podlaczyles pod baze mysql

AhCore:

ZMien w AhCorze plugin.yml z Bossbarapi (czy jakos tak) na: BossBarAPI

(ten core, ma wlasnie tak jakby zlego dependa, zle napisanego)

Od kitów bazę teraz poprawiłem błędów nie ma, ale nie mam żadnego folder nawet od AHCore utworzonego w /plugins, więc nie wiem zbytnio gdzie to mogę zmienić.

Opublikowano

Wyslij tego ahcore.jar - zmienie ci te plugin.yml, mialem ostatnio ten sam problem, "autor" pluginu AhCore, popelnil po prostu mala literowke

//plugin.yml nie masz w zadnym folderze trzeba edytowac np. winrarem, potem edytorem tekstowym

JAVA <3

Opublikowano

Wgrałem innego core a dokładnie DMCore... wgrałem 4 wymagane pluginy do działania Core... błędów w konsoli nie ma, te 4 pluginy działają, ale Core już nie... wie ktoś może czemu i jak to naprawić?

Opublikowano

No po prostu xD

Powiem tak. Jeżeli wam się ten syf tak bardzo podoba to wam go w wolnym czasie poprawie. Plugin nie będzie działał poprawnie bo nie jest skończony.

Baza danych będzie wywalać błąd przy zapisie skarbca + był to plugin shizzerka edytowany przez moją osobę i wszystko shizzer dev zrobił w double więc radze poczekać jak udostępnie naprawioną wersje. 

Jak będę miał ochotę stanie się to jeszcze dziś. Dam listę wymaganych pluginów.

CWeKkdQ.png

Opublikowano
14 minut temu, PalaTime napisał:

No po prostu xD

Powiem tak. Jeżeli wam się ten syf tak bardzo podoba to wam go w wolnym czasie poprawie. Plugin nie będzie działał poprawnie bo nie jest skończony.

Baza danych będzie wywalać błąd przy zapisie skarbca + był to plugin shizzerka edytowany przez moją osobę i wszystko shizzer dev zrobił w double więc radze poczekać jak udostępnie naprawioną wersje. 

Jak będę miał ochotę stanie się to jeszcze dziś. Dam listę wymaganych pluginów.

No to czekam ;') Ja chce się tym po prostu pobawić itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...