Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje programistów / Projektów minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Jak w temacie, poszukuję osób (głównie techników i programistów) do stworzenia ciekawych serwerów Minecraft. Serwery będą prowadzone przez znanych Polskich Youtuberów (+400k widzów) jako ich brand.

Oferuję:

-Wszystkie techniczne rzeczy (serwery itd.)

-Reklamę

-Procent od dochodu z serwera

Zainteresowanych zapraszam na PW, bądź GG: 8235617

• Wielki Posejdon zmienił(a) tytuł na Wezmę pod skrzydła ciekawe pomysły na serwery
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 23.08.2017 o 03:00, HAMMERxPL napisał:

Cześć, mogę zostać programistą/technikiem. Zgłoś się w prywatnej wiadomości. :)

Kur,, Ja tu po przerwie wchodze na mpc a tu znowu ty.  Osoba nieogarniająca nic, juz lepiej pisac do kogoś kto zaczyna niż do ciebie.

od roku sie tak reklamujesz i nawet nie siegasz wyżej? Czyli chuja potrafisz

Opublikowano
1 godzinę temu, TheMajster napisał:

Kur,, Ja tu po przerwie wchodze na mpc a tu znowu ty.  Osoba nieogarniająca nic, juz lepiej pisac do kogoś kto zaczyna niż do ciebie.

od roku sie tak reklamujesz i nawet nie siegasz wyżej? Czyli chuja potrafisz

Wyłóż kasę i coś mi zleć, to się przekonasz, że umiem bardzo dużo i więcej niż ty. Z resztą ciebie nie trudno przebić, skoro sam potrafisz tylko kopiować od innych osób. Ja mam serwer na idealnych, autorskich pluginach, gdzie gra kilkaset osób online i kilka tysięcy osób dziennie. 100% moich klientów jest zadowolonych i nigdy nie napisałem komuś słabego pluginu. Przypierdalasz się do mnie tylko przez to, że wiem, że jesteś patałachem i nic nie potrafisz. Chciałeś ze mną współpracować, ale nie zatrudniam takich pozerów.

4L0M4l0.png

Opublikowano
Dnia 29.08.2017 o 23:14, HAMMERxPL napisał:

Wyłóż kasę i coś mi zleć, to się przekonasz, że umiem bardzo dużo i więcej niż ty. Z resztą ciebie nie trudno przebić, skoro sam potrafisz tylko kopiować od innych osób. Ja mam serwer na idealnych, autorskich pluginach, gdzie gra kilkaset osób online i kilka tysięcy osób dziennie. 100% moich klientów jest zadowolonych i nigdy nie napisałem komuś słabego pluginu. Przypierdalasz się do mnie tylko przez to, że wiem, że jesteś patałachem i nic nie potrafisz. Chciałeś ze mną współpracować, ale nie zatrudniam takich pozerów.

Po co mam cie wspierac ;) Czytajac pod twoim postem widać ze jednak nie 100% :)

te pluginy co masz na serwerze to są nie twojego autorstwa ;)

Przypierdalam sie bo cie nie lubie.... Nic nie potrafie? Mogę się zalożyc że moje zyski są 6x większe od twoich, jak nie wiecej . Poleć wstecz i przypomnij sobie ze ci odmówiłem, kurwo co potrafi tylko sie przechwalac.

@Do tego nizej.

Żyj życiem, przeczytaj swój temat od poczatku, gdzie oferujesz sie jako "dziw*a internetowa" i zobaczysz jakl wszyscy polecają cie... 

Dziecinko moja droga, żyjesz w swoim świecie, pisząc takie bzdury, sam siebie oszukujesz, radze ci sie udac do psychiatry i zrobić badania w kierunku mitomanii.

Jak wyjdzie, że masz, to wypierdzielaj do szpitala i lecz sie.

Opublikowano
5 godzin temu, TheMajster napisał:

Po co mam cie wspierac ;) Czytajac pod twoim postem widać ze jednak nie 100% :)

te pluginy co masz na serwerze to są nie twojego autorstwa ;)

Przypierdalam sie bo cie nie lubie.... Nic nie potrafie? Mogę się zalożyc że moje zyski są 6x większe od twoich, jak nie wiecej . Poleć wstecz i przypomnij sobie ze ci odmówiłem, kurwo co potrafi tylko sie przechwalac.

Skoro mówisz, że jakiś mój klient był niezadowolony to pokaż który, bo jestem pewny, że nikt nie został w żaden sposób poszkodowany i wszyscy są zadowoleni. :) To już wystarczający dowód na to, że kłamiesz. 

A czyjego autorstwa są moje pluginy? xD Jedynie xVSx zleciłem komuś do napisania, nic więcej. ;)

No właśnie, plujesz się do mnie i gadasz farmazony, bo mnie nie lubisz, a nie wiesz nic o moich umiejętnościach. Sam podpierdalasz kod otka/pieprzyka, albo z myhardów czy wycieków. xD Ja mówię o umiejętnościach, a ty o kasie, skoro oboje wiemy, że nie dorastasz mi do pięt. xD "potrafi tylko się przechwalać" a sam marzysz o tym, żeby zarabiać 6x tyle co ja. XDD

Jakim samochodem się wozisz? ;) 

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...