Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pogaduszki-Rozmowy na każdy temat ale usuniemy twój post

magnet94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stworzone dlatego że dodałem posta aby ludzie pomogli mi ulepszyć moją stronę (wyrzucić felerne tematy) a mpc forum twierdzi że zrobiłem to tylko w celach reklamowych

Na serio?? hehe przecież z tego co widziałem to tylko 1 osoba zainteresowała się pomocą ale strony nie chciała przeglądać, a poza tym przecież tu same hejty siedzą więc nie ma mowy żeby zareklamować tutaj swoją stronę.

Osobiście uważam, że jak chce się zareklamować to najlepszy jest Facebook lub Google Ad Words tam się uzyska ludzi a tutaj?

Pozdrowienia dla moderatora tripipi mam nadzieję że zobaczy to jak największa liczba osób żeby wiedzieli gdzie siedzą . A mpcForum po co jest stworzone? reklamujecie tylko swoje sposoby zarabiania a innym nawet nie pozwolicie linku swojej strony wrzucić (nie w celach reklamowych) 

A no tak teraz pewnie też się reklamuję tylko gdzie linki?? pewnie gdzieś ukryte 

Pozdrawiam wszystkich którzy to zobaczą

Opublikowano

No tragedia, przychodzisz robisz temat niby z oceną strony, za chwilę zakładasz kolejny temat gdzie znowu wrzucasz link do swojej strony/bloga chociaż regulamin tego zabrania. Skoro starasz się rozwijać jakiś tam swój projekt, to Pogaduszki nie są miejscem od tego, w tym celu udaj się do działu Projekty użytkowników forum.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...