Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aion Game Coast 5.3 (RETAIL ZERO BUGÓW)

djor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do tematu który napisałam na róznych ang języczncznych forach . Cebule proszę o używanie  google translatora a tych co jednak lizneli anglika zapraszam do lektury :) 

http://www.elitepvpers.com/forum/aion-private-server/4291776-aion-5-3-game-coast-retail.html#post36001052

Serwer bazuje na oryginalnym kliencie amerykańskiej wersji Aiona 5.3 nie jest to emulator tylko pierwszy serwer postawiony na plikach :) ZERO P2W ping granice 30-60 zapraszam do odwiedzenia linku :* więcej pytań na PW nie spamuje tematów .

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia jedna rzecz, skąd oni mają score do Aiona ? o.O

Opublikowano

Co tam ciuraja? Jak budowanie domów? xD

Zastanawiam się nad pobraniem, ciekawe czy pochodzi dłużej niż rok. Szkoda, że na najnowszej wersji, nie wiem czy jest w niej coś ciekawego.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Git Gud Damn xD serwer wystartował w Kwietniu populejszyn w miarę :D przypominam ,że jest to kompletny serwer a nie emulator nie ma spadania pod mape :D znikającego aggro na mobach gdy się chowamy za drzewem czy złego przelicznika dmg itd.. Wszystko działa bardzo najs drop tez jest w miarę  (nie dropi co moba) stygmy też dropia mamy cebulową ekipę na elyo zapraszam o.O

Edytowałam pierwszy post gdyż link do ragezone R.I.P epvp jeżeli ten zniknie piszcie na PM :) 

Zapraszam na discorda https://discord.gg/wrdCa8v

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gram już tam chwilę i naprawdę chce się tam grać w porównaniu do GFa. A po za tym zapraszamy do polskiego legionu "BERSERK" wystarczy wcisnąć "g" wyszukać naszego legionu i dołączyć, jest ustawione automatyczne dołączanie. Zapraszam ;)

Opublikowano

hahahaha Aion Oficjalny>Reszta prywatnych śmieci. Macie coś wspólnego z Legendarnymi BERSERK'AMI z Barusa? Czy tylko zabraliście im nazwę?

Opublikowano
3 godziny temu, Faydee napisał:

hahahaha Aion Oficjalny>Reszta prywatnych śmieci. Macie coś wspólnego z Legendarnymi BERSERK'AMI z Barusa? Czy tylko zabraliście im nazwę?

Co niektórzy nie lubią wydawać hajsu na grę. Aion od GF jest nastawiony na zarobek w przeciwieństwie do NA, poza tym teraz na serwerze globalnym ciężko jest zacząć nowym ludziom gdy ceny są (zapewne) wysokie. Ile kosztują gold packi? Zapewne nie spadły z ceny 150kk za sztuke. Bez GP gra się ciężko, wiem, bo pamiętam jak jeszcze grałam i jedyne co robiłam to farmiłam kinahy na kolejny GP. Ludzie uciekają od czegoś takiego, szukają innych gier lub serwerów prywatnych. Także to stwierdzenie jest tylko i wyłącznie twoim zdaniem i nie oznacza, że tak właśnie jest.

Dużo gra tam ludzi? Może pobiorę w wolnej chwili, odpocznę od farmienia golda w BnS :s

k1hvCVp.gif

Opublikowano
5 godzin temu, Faydee napisał:

Nie ja zakładałem ten legion, a po za tym nawet nigdy o nich nie słyszałem ;)

2 godziny temu, Damn.♥ napisał:

Co niektórzy nie lubią wydawać hajsu na grę. Aion od GF jest nastawiony na zarobek w przeciwieństwie do NA, poza tym teraz na serwerze globalnym ciężko jest zacząć nowym ludziom gdy ceny są (zapewne) wysokie. Ile kosztują gold packi? Zapewne nie spadły z ceny 150kk za sztuke. Bez GP gra się ciężko, wiem, bo pamiętam jak jeszcze grałam i jedyne co robiłam to farmiłam kinahy na kolejny GP. Ludzie uciekają od czegoś takiego, szukają innych gier lub serwerów prywatnych. Także to stwierdzenie jest tylko i wyłącznie twoim zdaniem i nie oznacza, że tak właśnie jest.

Dużo gra tam ludzi? Może pobiorę w wolnej chwili, odpocznę od farmienia golda w BnS :s

Ile gra tam ludzi? powiem ci że w miarę co prawda polaków jest mało ale na jakąś inste się zbierzemy. Zapraszam ;)

Opublikowano
14 godzin temu, Faydee napisał:

Prywatny serwer który nie ma żadnych bugów oraz bazuje na wszystkim co jest na retailu NA bo nie jest to emulator tylko serwer!Nie musisz krytykować i wyśmiewać jeśli nie grałeś ,poza tym Twoja historia w Aionie jest dość burzliwa jeśli miała bym się czepiać np Ciebie oraz Twoich historii z gry jak i na forach więc może zdupczaj na mmorpg i zabierz swoje toksyny skąd wypełzłeś . Co do Berserków nie słyszałam o plebsach a nazwa legionu była z anime :)  Co do ludzi ile gra jest ich sporo (ruski i inne) mamy parę doświadczonych ludzi więc można ograniać :)

Opublikowano
10 godzin temu, djor napisał:

Twoja historia w Aionie jest dość burzliwa jeśli miała bym się czepiać np Ciebie oraz Twoich historii z gry jak i na forach.

To ciekawe hehhe, może rozwiniesz to. Ja i tak stąd znikam jak i z mmorpg.org. Strony które pozwalają i reklamują prywatne serwery dla mnie są nic nie warte. Tym bardziej ta. Połączyli się z GameHag i reklamują prywatne serwery xD Ja bym taką patologię od razu banował.

Opublikowano

Każdy gra jak chce i gdzie chcę a jeśli Ci przeszkadza iż istnieją prywatne serwery sugeruje sprzedać komputer i unikać używania internetu oraz komunikowania się z ludzi + zakładania kont na forach i pisanie swoich wypocin . Jeżeli nie wnosisz nic do tematu nie wypowiadaj się koniec kropka  proszę o usunięcie zbędnych postów administracje .

Opublikowano

Od siebie powiem, że serwer wydaje się być fajną opcją dla ludzi, którzy chcą się pobawić w Aiona, ale w troszkę innych klimatach niż sam NotAion albo zwykły global.
Jeśli będe miał kiedyś kilka godzin wolnego, to wejdę na serwer, rozejrzę się i wtedy, być może, rozpiszę się jakoś na ten temat.

Póki co, powiem tyle, że fajnie jest się z tym zapoznać.
Zobaczymy, co z tego będzie.

Opublikowano

Z przykrością informuje,że większość z nas przestała tam grać :) Toksycze ruskie community które nas ciągle gnębi i wyzywa oraz każe s*****ć na nasz EU/NA serwery+ bariera językowa niestety poległy . Grało nas zaledwie 5 aktywnych osób o różnych porach więc kupshtal . Ale za ok 2 tyg startuje kompletnie nowy również z tymi samymi plikami angielsko języczny serwer od Game Coast West! Miejmy nadzieję iż nie będzie tam przepraszam za wyrażenie ale jak oni traktują nas tak my ich  ''ścierwa'' :)

Opublikowano

Miałem się wypowiedzieć, więc się wypowiadam - Serwer jest stabilny, większych problemów nie ma, wszystko w miarę ładnie działa.

Community - 99% to ruscy, którzy o podstawach angielskiego nigdy w życiu nie słyszeli i mają problemy z komunikacją.
Ponadto są dosyć sarkastyczni i nie każdy jest sympatyczny. 

Jedna osoba była szczerze zdziwiona tym, że na PL forum pisali o tym serwerze, ale samo zdziwienie było dosyć pozytywne, bo ta osoba chciała więcej graczy na serwerze, podczas gdy w topce, po obu stronach, mamy po 260 graczy, czyli w sumie 520. 
Większość ludzi kończy tam grę po 66 lvlu, grają tylko Ci, co grają długo, a reszta... nie wiem, czy im się to nudzi, czy co, ale no... 
To raczej nie miejsce dla newbie, który chciałby się pobawić.

Wnioski: 

1. Trudno się tam dogadać.
2. Jest to serwer typowo ruski, więc nie ma sensu tam grać.

Jestem zdania, że nic nie pobije NotAiona przez... długo, długo, długooooo :)

Opublikowano

Vel NotAion to serwer wyłącznie pvp nie każdy z nas chce non stop się napierdzielać bo to się po prostu robi nudne.. Czekamy na typowo angielski serwer do 2 tyg miejmy nadzieję ,że wystartuje na czas .

Opublikowano

Chętnie bym zagrał tylko chciałbym się dowiedzieć jak wygląda obecnie sytuacja. Grałem ostatnio w Aion jakieś 5 lat temu. Jeżeli warto rozpocząć na serwerze grę prosiłbym o instrukcję co mam zrobić (Pobrać) żeby zagrać.

Pozdrawiam.

Opublikowano
3 godziny temu, kaczordonald123 napisał:

Chętnie bym zagrał tylko chciałbym się dowiedzieć jak wygląda obecnie sytuacja. Grałem ostatnio w Aion jakieś 5 lat temu. Jeżeli warto rozpocząć na serwerze grę prosiłbym o instrukcję co mam zrobić (Pobrać) żeby zagrać.

Pozdrawiam.

Pan chyba nie czyta komentarzy pod tematem, które w 100% opisują to, co się tam dzieje  oraz nie potrafi kliknąć w link dołączony przez djon, w którym wszystko zostało wyjaśnione, wraz ze screenami, jak sobie wszystko poprawnie zainstalować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...