Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku może powiem kim jestem i czym się zajmuje tak więc .  Mam 21 lat jestem studentem na dwóch kierunkach nie związanych wgl z takim sprzętem jak komputer , to jest bardziej moje hobby , od małego wszyscy pchali mnie na tą informatykę no ale stało się inaczej :D Mieszkam na chwile obecną w Niemczech i nie długo tzn. we Wrześniu przenoszę się do Polski Tj Krakowa . Od 2013 roku do głowy przychodził mi jedynie nieustannie pomysł stworzenia metina niestety , brak pieniędzy przeszkodził mi w tym dość diametralnie , więc niestety skupiłem się bardziej na sprzedaży moich prac , nie chwaląc się parę z moich projektów do dziś stoi a inne były wielka sraczką :D To konto jest nowe na MPC Forum, tak więc kto bardziej ogarnięty i zna mnie będzie wiedział kim jestem ,a jak nie to tym lepiej . 

Od pewnego czasu tworze serwer swój prywatny serwer Metina 2 , będzie to serwer dedykowany [Easy/Medium] i prawdopodobnie jego premiera nastąpi w okolica września może października , mam na to pieniądze , nawet wybrana i opłaconą maszynę od września tego roku  , ale niestety ... Osoby na które mogę liczyć wypięły się na mnie tyłkiem :) Ich strata, ja żałować nie będę , tylko oni . Szukam osób, które chcą, wreszcie, po raz pierwszy zabłysnąć swoim talentem , zaimponowaćMI, innym członkom społeczności forum ,  graczom na serwerze, a przede wszystkim, SAMEMU SOBIE za kawał dobrze zrobionej roboty :O

Więcej, informacji zainteresowanym jednostką, udzielę na Gadu Gadu , także piszcie :D :

Game Mastera - nie jestem w stanie powiedzieć jak szybko będzie mi ich potrzeba prawdopodobnie z 2.

Web Mastera - chodzisz do technikum informatycznego , studiujesz  albo interesujesz się projektowaniem stron , a może po prostu chcesz się wykazać swoim talentem pogadaj ze mną , nawet jeśli nie masz doświadczenia :D 

Grafika Serwerowego – potrafisz tworzyć grafiki  chcesz aby twoje grafiki podpisane twoim logo były na przejściach logowania albo lubisz tworzyć itemy dołącz do Nas :v

Questera - 1 lub 2 , pisanie questów to moja zmora nie nienawidzę tego robić :D Tak wiec jak chcesz pomóc albo w przyszłości tzn od września być GAME MASTEREM to za pomoc  dostaniesz niezłego plusa przy rekrutacji :D

Administratora/Moderatora Forum Serwerowego – sam wszystkiego robić nie będę , osoby które sporo przebywają na forum znają się na pracy forumowicza i lubią metina . Zapraszam :1311_thumbsup_tone2:

Administratora/Moderatora TS3 Serwerowego – wiadomo że jak serwer metina to zarówno TeamSpeak 3 , tak się składa ze posiadam gdzieś jeszcze na ponad rok licencje na Ts , jeśli wiesz co to permisje i nie zachowujesz się jak szczeniak który tylko szczeka na ludzi i jesteś mężczyzna lub kobietą, to znajdziesz u nas miejsce , sorry reptilianie  :D                                       

Ps: Sprowadź kolegów  

Technika – mimo ze się znam na tworzeniu serwerów różnej maści od Metina , Cs , Call ,Ts itd potrzebuje takiej rodzynki głównie do TS3 . 

YouTubera - a dokładniej Gamepleyera , doświadczony ,czy nie , nie ma to znaczenia ,liczą się chęci do nagrywania filmików . Osoby mające sporo subskrypcji bardzo mile widziane  :1301_clap_tone2:

Map Makera - jeśli jesteś osoba która interesuje się tworzeniem map , albo  zalegają ci na dysku i  nie są wykorzystane  , mogą u mnie na serwerze zabłysnąć , prześlij je a razem się dogadamy jestem otwarty ^^

Liczą się chęci a jeśli czegoś się nie wie  , zawsze można się nauczyć , nie zlewaj tego, napisz !! :D 

KONTAKT

GG:38710967

tenor.gif

Opublikowano

Szukam osób, które chcą, wreszcie, po raz pierwszy zabłysnąć swoim talentem , zaimponowaćMI, innym członkom społeczności forum ,  graczom na serwerze, a przede wszystkim, SAMEMU SOBIE za kawał dobrze zrobionej roboty :O 

Nie za dużo tych przecinków? 
Ogólnie widzę, że zbierasz wszystkich od nowa. 

Oferta  pozostawia trochę do życzenia, ale zapał jest, aby na tym się nie skończyło.

Powodzenia.

Opublikowano

na pewnym serwerze ten nick mi się przewinął czy się myle?

"parę z moich projektów do dziś stoi" - można jakiś przykład?

Opublikowano
5 godzin temu, Jacob S napisał:

Szukam osób, które chcą, wreszcie, po raz pierwszy zabłysnąć swoim talentem , zaimponowaćMI, innym członkom społeczności forum ,  graczom na serwerze, a przede wszystkim, SAMEMU SOBIE za kawał dobrze zrobionej roboty :O 

Nie za dużo tych przecinków? 
Ogólnie widzę, że zbierasz wszystkich od nowa. 

Oferta  pozostawia trochę do życzenia, ale zapał jest, aby na tym się nie skończyło.

Powodzenia.

może ciut za duzo ale myśle ze to nie jest problem w skali światowej 

a no zbieram 

nie nazwał bym tego ofertą a raczej zaproszeniem ludzi do siebie którzy po prostu chcą coś zrobić , może trochę ciut przesadzę tym wyrazem ujmując " zaistnieć " i poznać masę ciekawych ludzi . Pieniądze ? Są. Maszyna? Też jest potężna opłacona już na pół roku z góry . I na pewno serwer wystartuje bo kasa juz poszła w obieg ^_^

Dzięki ^_^

4 godziny temu, DurexMental napisał:

na pewnym serwerze ten nick mi się przewinął czy się myle?

"parę z moich projektów do dziś stoi" - można jakiś przykład?

a na wielu używałem dla beki podobnego ale to nie jest główny ,jak chcesz możemy na priv pogadać o tym tutaj nie ma po co :D

jak do chodzi do umowy kupna sprzedaży nawet takich podstawowych np typu rynku lokalnego dajmy przykład : Handlu [ zboża chłopa ] z [młynem] niestety wiele firm zastrzega sobie prawo do prawa własności ,  choć może akurat ten przykład nie jest trafny w sedno to jak firma sprzedaje jakiś produkt to nie pisze ze jest to produkt pana Mietka ze wsi nw Łapcyce ale że jest to ich lokalny produkt . Tak więc ja podczas sprzedaży plików serwerowych z klientem obiecałem tego nie ujawniać bo teraz są własnością firmy .

tenor.gif

Opublikowano
28 minut temu, Triplee napisał:

może ciut za duzo ale myśle ze to nie jest problem w skali światowej 

a no zbieram 

nie nazwał bym tego ofertą a raczej zaproszeniem ludzi do siebie którzy po prostu chcą coś zrobić , może trochę ciut przesadzę tym wyrazem ujmując " zaistnieć " i poznać masę ciekawych ludzi . Pieniądze ? Są. Maszyna? Też jest potężna opłacona już na pół roku z góry . I na pewno serwer wystartuje bo kasa juz poszła w obieg ^_^

Dzięki ^_^

a na wielu używałem dla beki podobnego ale to nie jest główny ,jak chcesz możemy na priv pogadać o tym tutaj nie ma po co :D

jak do chodzi do umowy kupna sprzedaży nawet takich podstawowych np typu rynku lokalnego dajmy przykład : Handlu [ zboża chłopa ] z [młynem] niestety wiele firm zastrzega sobie prawo do prawa własności ,  choć może akurat ten przykład nie jest trafny w sedno to jak firma sprzedaje jakiś produkt to nie pisze ze jest to produkt pana Mietka ze wsi nw Łapcyce ale że jest to ich lokalny produkt . Tak więc ja podczas sprzedaży plików serwerowych z klientem obiecałem tego nie ujawniać bo teraz są własnością firmy .

czyli w jaki sposób można zobaczyć czy coś wogóle potrafisz? ( nie neguje cię w żaden sposób)

co do oferty mógłbym spróbować być 3w1.

Gość Lajk™
Opublikowano

Co do www polecę @Salur

a do map @daimao.

No i forum @Algadeoczywiście :lenny:

A jeśli potrzebujesz Questów to napisz do mnie na pw to dam ci gg sprawdzonego Questera. :D

Opublikowano

Jeżeli chcesz mogę Ci pomóc z grafiką pod projekt.
Napisz pw czego konkretnie potrzebujesz. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli szukasz kogoś od forum, pod profesjonalnie zrobione to możesz napisać na PW, jeśli jesteś zainteresowany.

Mogę podać przykładowe fora, kontakt do administratorów serwerów, którzy napiszą co i jak na mój temat.

Wszystkie informacje PW lub podaj telegram, a się odezwę.

Opublikowano

Troche te przecinki w oczy daja ale jeszcze mozna zrozumiec, ze siedzisz w Niemczech ale to do startu bedziesz musial poprawic.

Jako, ze mam troche zdolnosci i czasu to napisze na gg i zobacze czy profesjonalnie podchodzisz do tematu i edytuje post czy mozna polecic.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Powiem tak, warto by było gdybyś zlecił napisanie tego posta jakiemuś znajomemu.
Prezentujesz swoją stronę chaotycznie co nie pomoże w znalezieniu "profesjonalisty", natomiast jeśli chcesz to możesz się do mnie odezwać na pw ( pokażę Ci co potrafię )

Opinie pozostawiam neutralną,powodzenia! :)

Opublikowano

Chętnie bym przygarnął kolejną rangę Mistrza Gry. Główka pracuje jak należy to i pomysłów na pliki mam sporo.

Lubię kontakt z ludźmi ;)

Potrafię napisać jakiś prosty quest, zrobić mapę. Pracuję weekendowo także i czasu jest mnóstwo.  Więcej to chyba przy oficjalnej pogawędce bądź PM.

2i6eukk.jpg

• Kubek zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...