Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GhostSpeak.pl - Pierwsza poważna edycja.

m_Rosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam. Doświadczona administracja , ładny wygląd serwera jak i ikonek oraz grafiki życzę powodzenia.

Opublikowano

Serwerek jest spoko, jak dla mnie posiadasz narazie najlepsze ikonki jakie dotychczas są.

Układ serwera też bardzo ładny, tylko nie wiem czy nie widziałem go u innego TS ale to już nie ważne. Polecam :)

Opublikowano
2 godziny temu, _Robak napisał:

Polecam. Doświadczona administracja , ładny wygląd serwera jak i ikonek oraz grafiki życzę powodzenia.

Dziękuję za opinie.

2 godziny temu, NeePQ ツ napisał:

Serwerek jest spoko, jak dla mnie posiadasz narazie najlepsze ikonki jakie dotychczas są.

Układ serwera też bardzo ładny, tylko nie wiem czy nie widziałem go u innego TS ale to już nie ważne. Polecam :)

Dzięki. Układ serwera został zapożyczony od mojego dobrego kolegi, który nie ma z tym żadnego problemu - no stress, możliwe że będzie zmieniany troszkę ^^

Rosa - title.png

Opublikowano

Nie podoba mi się układ oraz wygląd kanałów, ale wyżej pisałeś że będzie modyfikowany to wtedy się wypowiem na ten temat.

Serwer posiada miłą administrację, oraz oryginalne ikony (nigdzie nie widziałem takiego stylu), które są bardzo ładne.

Polecam ^^

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...