Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Programista - zedytuje/napisze każdy plugin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Oferuje usługi programistyczne. Poniżej znajdziecie liste gotowych pluginów, które również można zakupić :)

UWAGA! OD NIEDAWNA OFERUJE "WYCIĄGANIE" Z PLIKU .JAR SOURCECODE'A!!

Gotowe pluginy:

- BungeeAuth (logowanie graczy premium-nopremium na BungeeCord'a)

- Plugin na /live (aktualne streamy z serwera z platformy twitch.tv)

- Plugin na Otchłań

- Plugin na przywrócenie systemu enchantu z 1.7 do 1.8

METODY PŁATNOŚCI:

- PayPal

- Przelew

- PSC ( W OSTATECZNOŚCI!!! ) 

Co i jak:

Przed zaczęciem jakiegokolwiek projektu klient musi wpłacić zaliczke, która wynosi 30% ustalonej kwoty.

- Każda próba oszustwa/krętactwa powoduje automatyczne zaprzestanie realizowania projektu

-  Jeżeli posiadasz plugin bez sourcecode'u to nie problem.

Kontakt:

- Wiadomość prywatna na FORUM, później podam lepszy kontakt.

Opublikowano

Wydaje mi się, czy sprzedajesz nie swoje pluginy? xDD

Jeszce nie dawno szukałeś pluignu na przywrócenie enchantu :v

PS: To ""wyciągnięcie kodu z .jar" nazywa się dekompilacja ;d

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

To ładnie jak sprzedajesz plugin na przywrócenie systemów enchantu, gdy ostatnio sam szukałeś jak to zrobić. To chyba mówi samo za siebie.

Opublikowano
55 minut temu, GTVS napisał:

To ładnie jak sprzedajesz plugin na przywrócenie systemów enchantu, gdy ostatnio sam szukałeś jak to zrobić. To chyba mówi samo za siebie.

Nie do końca. Po prostu szybko sie ucze. PS. Proszę o nie robienie gówno burzy pod tym tematem :) Dziekuje

Opublikowano
21 godzin temu, thehekketisky napisał:

Nie do końca. Po prostu szybko sie ucze. PS. Proszę o nie robienie gówno burzy pod tym tematem :) Dziekuje

To nie jest sh1t storm tylko obiektywna opinia. Ale już nic więcej nie pisze, nie będę zaśmiecać Ci tematu.

Opublikowano

- BungeeAuth (logowanie graczy premium-nopremium na BungeeCord'a) -

name: HA-BungeeAuth

main: pl.hardage.habungeeauth.AuthPlugin
version: 1.2
author: bentsu

- Plugin na /live (aktualne streamy z serwera z platformy twitch.tv) -

name: MLive

main: me.themajster.liveplugin.Main
version: 0.1
author: TheMajster
commands:
  twitch:

A i pilnuj troche bardziej tych pluginow bo w ciagu 3 minut znajomy je ma

reszty opisanych nie mam, wlasnie zajomy podeslal mi jego pluginy

W spoilerach plugin.yml wam daje jakie jego xD

Opublikowano
20 minut temu, TeseuS napisał:

Odkryj ukrytą treść

Odkryj ukrytą treść

commands:
  twitch:

Ale co mu po tym, że ma mój plugin na twitch, jak potrzebna licencja :)

Nie polecam użytkownika, po jego postach widać, że w ciula wali.

Drogi autorze tematu, na cholere ludzi w ciula robisz?

Opublikowano
39 minut temu, TeseuS napisał:

Odkryj ukrytą treść

Ukryj treść

commands:
  twitch:

A i pilnuj troche bardziej tych pluginow bo w ciagu 3 minut znajomy je ma

I tak ich nie uruchomisz, do logowania jest potrzebny Redis :D 

A live'a bez licencji nie odpalisz :D:D Co do twojego kolegi to jutro sprawa zostanie zgloszona na policje, twoj kolega nie wie ze wykradanie plikow z prywatnego komputera (tzn. hacker'stwo) jest karalne? :v 

Opublikowano

A tak btw. Jak próbował pobrać moje pliki z pulpitu to napewno nie pobrał wszystkich :) Może pobrał te mniejsze pliki ale całego napewno nie bo odrazu jak zauważyłem ze cokolwiek pobiera to anulowałem i rozłączylem go :D 

Opublikowano

Sam sie juz pograzyles, sprzedajesz nie swoje pluginy, i myslisz ,że "dekomplikacja" - nie jest łatwa?

// nie polecam tego pana

JAVA <3

Opublikowano
16 godzin temu, thehekketisky napisał:

I tak ich nie uruchomisz, do logowania jest potrzebny Redis :D 

A live'a bez licencji nie odpalisz :D:D Co do twojego kolegi to jutro sprawa zostanie zgloszona na policje, twoj kolega nie wie ze wykradanie plikow z prywatnego komputera (tzn. hacker'stwo) jest karalne? :v 

Co za problem postawić Redisa?

Opublikowano
Cytat

I tak ich nie uruchomisz, do logowania jest potrzebny Redis :D 

A live'a bez licencji nie odpalisz :D:D Co do twojego kolegi to jutro sprawa zostanie zgloszona na policje, twoj kolega nie wie ze wykradanie plikow z prywatnego komputera (tzn. hacker'stwo) jest karalne? 

Nie wiem czy wiesz, ale jak sie ma poniżej 13 lat (co wnioskuje po poziomie tematu), to na "policje" trzeba iść z rodzicem ;)

Opublikowano
3 godziny temu, mate1337 napisał:

Nie wiem czy wiesz, ale jak sie ma poniżej 13 lat (co wnioskuje po poziomie tematu), to na "policje" trzeba iść z rodzicem ;)

Nie mam 13 lat, pozatym po co ten shitstorm pod tym tematem? Nikomu tych pluginow nie kaze kupowac a wy tracicie tylko moj i swoj czas. ;) 

Opublikowano
Dnia 22.05.2017 o 21:35, HAMMERxPL napisał:

Skoro nie potrafisz napisać pluginu, ani nawet w większym stopniu go zedytować to po co chcesz oszukiwać ludzi? 

Podałeś "gotowe pluginy", tylko, że nie są twojego autorstwa, a nawet 10% sam byś ich nie napisał. Dowód: https://cl.ly/152m0I2d2r2C

Nie masz 13 lat, tylko 14. Spora różnica.

Nie potrafie? Zaskocze cie, potrafie. Podane pluginy są mojego autorstwa, pozatym jeszcze 3 tygodnie temu byłem jak ci którzy przychodzą do takich osób jak HAMMER czy mate i proszą o napisanie pluginów, ale jak zobaczyłem jakie wy ceny ludzią proponujecie to spadłem z krzesła. 13 a 14 lat to jednak jest różnica, podczas jednego roku w tym wieku mogą być zmiany zachowania, dojrzewnie itp. A tak dla twojej wiadomości wiek w życiu człowieka nic nie znaczy ;) Podam ci przykład. W minecrafta graja 16-17 latkowie którzy zachowują sie jak typowe patusy i wtedy ten 13-14 latek co z nimi gra jest bardziej rozumny i w pewien sposob dojrzalszy od tych zjebow. 

Opublikowano

@thehekketisky w 3 tygodnie zostałeś programistą? Super! Jeszcze tylko przestań być oszustem i rozpieszczonym dzieciakiem, wtedy będzie ok. Co do wieku to raczej ma duże znaczenie, tylko tobie się wydaje, że jesteś jakiś dojrzały, jak już będziesz chociażby w moim wieku, wtedy zrozumiesz pewne rzeczy (chyba, że dla ciebie wiek nie ma znaczenia i będziesz niedorozwinięty przez całe życie). 

Pokażesz klasy tych pluginów? :)

Przestań oszukiwać siebie i innych.

4L0M4l0.png

Opublikowano
17 godzin temu, HAMMERxPL napisał:

@thehekketisky w 3 tygodnie zostałeś programistą? Super! Jeszcze tylko przestań być oszustem i rozpieszczonym dzieciakiem, wtedy będzie ok. Co do wieku to raczej ma duże znaczenie, tylko tobie się wydaje, że jesteś jakiś dojrzały, jak już będziesz chociażby w moim wieku, wtedy zrozumiesz pewne rzeczy (chyba, że dla ciebie wiek nie ma znaczenia i będziesz niedorozwinięty przez całe życie). 

Pokażesz klasy tych pluginów? :)

Przestań oszukiwać siebie i innych.

Nie oszukuje siebie ani innych. To ty nie przyjmujesz krytki na klate i wypisujesz w swoim temacie głupoty, pierw popatrz na siebie a potem zacznij krytykować innych ;) To sie leczy HAMMER. Nie jestem w żaden sposób rozpieszczony, nie wiem w ogóle skąd taka myśl ci przyszła do głowy. Oszutem? Chyba mylisz osoby, sam nim jesteś. Popatrz na swój temat a na mój i wywnioskuj coś z tego, a jeżeli nic nie zauważysz to poprostu jesteś zarozumiałym oszustem i bucem. 

Opublikowano
18 minut temu, thehekketisky napisał:

Nie oszukuje siebie ani innych. To ty nie przyjmujesz krytki na klate i wypisujesz w swoim temacie głupoty, pierw popatrz na siebie a potem zacznij krytykować innych ;) To sie leczy HAMMER. Nie jestem w żaden sposób rozpieszczony, nie wiem w ogóle skąd taka myśl ci przyszła do głowy. Oszutem? Chyba mylisz osoby, sam nim jesteś. Popatrz na swój temat a na mój i wywnioskuj coś z tego, a jeżeli nic nie zauważysz to poprostu jesteś zarozumiałym oszustem i bucem. 

Cytat

- BungeeAuth (logowanie graczy premium-nopremium na BungeeCord'a)

- Plugin na /live (aktualne streamy z serwera z platformy twitch.tv)

- Plugin na Otchłań

- Plugin na przywrócenie systemu enchantu z 1.7 do 1.8

//bungeeauth:
https://mcleaks.us/threads/bungee-1-7-x-1-10-premium-authenticator-login-only-for-non-premium-extra-price-v5-0-3.737/

//plugin na lajwy
https://www.youtube.com/watch?v=Rxi_6S2bHD8

//plugin na otchlan:
https://www.youtube.com/watch?v=BxQAZt-OPaA

//stare enchanty
https://www.spigotmc.org/resources/oldenchanting-1-7-style-enchanting-plugin.17014/

ty chcesz to sprzedawac? XDDDD

daj chociaz jakis kod, zeby pokazac ze to twoj plugin, a nie jakis pod*ebany

JAVA <3

Opublikowano
3 minuty temu, Entify napisał:

//bungeeauth:
https://mcleaks.us/threads/bungee-1-7-x-1-10-premium-authenticator-login-only-for-non-premium-extra-price-v5-0-3.737/

//plugin na lajwy
https://www.youtube.com/watch?v=Rxi_6S2bHD8

//plugin na otchlan:
https://www.youtube.com/watch?v=BxQAZt-OPaA

//stare enchanty
https://www.spigotmc.org/resources/oldenchanting-1-7-style-enchanting-plugin.17014/

ty chcesz to sprzedawac? XDDDD

daj chociaz jakis kod, zeby pokazac ze to twoj plugin, a nie jakis pod*ebany

Po pierwsze plugin na lajwy który podałes nie działa, ponieważ API twitcha uległo zmianie. 

Łap screen'a kawałku kodu z logowania ;) 

Tak samo ten plugin co podałeś na enchanty, on nie ukrywa zaklecia po najechaniu np. na 30lvl 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...