Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer wybrać?

Askaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukalem jakiegoś dobrego forum z metinem i trafilem na Was, mam pytanie, a mianowicie na jakim serwerze zacząć gre? Serwer najlepiej jak by był w miarę nowy 1/2 MSC max typ serwera: medium lub hard, chodzi mi tu bardziej o to żeby się EQ ciezko robiło, a z expem w miarę ;) przed kilkoma godzinami zakonczylem przygodę z Gladorem i postanowiłem poszukać czegoś godnego uwagi ( bez szarf, alhemi,petow i innego dziadostwa ) myślę ze pomozecie mi w decyzji jaki serwer wybrac, na jakim warto grac i jaki jest stabilny 1/2k+ graczy dziennie ;) serwer może być tez w zapowiedzi :) Dziękuje za wszystkie komentarze i za pomoc w wybraniu tego najlepszego Polskiego prywatnego serwera metin2.pl, prosił bym o podawanie serwera stabilnego, który nie upadnie w ciągu kilku miesięcy/tygodni i proszę link do strony/prezentacji jeśli jest to możliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...