Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blokada wymiany

motorolas90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam . mam taki oto problem bo chcę sobie skiny przerzucić na drugie konto , tylko tam ostatnio (15 dni temu) wyłączyłem ten token na telefonie bo mulił i teraz mam na e-maila ustawione . no i niby już ten ban na 15 dni minął , ale jeszcze jest to . czy jak odczekam te 7 dni to będzie cacy ? czy od razu puścić wymianę na 15 dni ? 

post-1410910-0-73793600-1494800319_thumb.png

Opublikowano

szybciej bedzie zalozyc ponownie token i odczekac 7dni..

odczekanie 7dni bez tokenu nic ci nie da bo go nawet nie bedziesz mial.. czyli za 15dni wymiana dojdzie do skutku

dopiero jesli zalozysz token i odczekasz 7dni to bedziesz mogl natychmiast sie wymieniac.

zaloz token na tydzien, lepsze to niz czekanie 15dni :)

Opublikowano

odczekanie 7dni bez tokenu nic ci nie da bo go nawet nie bedziesz mial.. czyli za 15dni wymiana dojdzie do skutku

dopiero jesli zalozysz token i odczekasz 7dni to bedziesz mogl natychmiast sie wymieniac.

po włączeniu też jest 15 dni ,  więc wysyłam teraz , drugiego telefonu już nawet nie mam . dzięki za szybką odpowiedź 

ja wale jeszcze do tego nowe urządzenie . najs 22 dni czekania 

Opublikowano

Możesz mieć 2 konta podpięte pod 1 tokena. Gdy je oba połączysz, odczekaj 7 dni i będziesz mógł bez problemu, natychmiastowo się wymieniać. 

185241494535326637230.png

Opublikowano

zaloz token na tydzien, lepsze to niz czekanie 15dni :)

Możesz mieć 2 konta podpięte pod 1 tokena. Gdy je oba połączysz, odczekaj 7 dni i będziesz mógł bez problemu, natychmiastowo się wymieniać. 

nawet nie wiedziałem ze tak można . własnie dodałem na ten sam telefon . teraz powinno być tylko 7 dni za nowe urządzenie (komputer)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...