Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam mam pewien problem. chcialem troszke pobocic na ZSZC. Zrobilem juz media sciagnalem bota i cala reszte. tylko mam problem bo kiedy wlaczam cokolwiek to wyskakuj mi blad Aplikacja nie zostala wlasciwie zainicjowana (0xc00000135). (blad aplikacji)

Jakies rady na to? ;/

Pomocnik
Opublikowano

mam jeszcze jeden proiblem:( sciagnalem tego nowego media. podmienilem wszystko wlaczylem loadera, proxy i bota. zaznaczylem sro_client i wyskakuje mi pak file open failed;( co to ;/

Pomocnik
Opublikowano

zrobilem. nic nie dalo;( stoi i cannot find target.

btw. bota wlaczylem teraz stoi i nic nie robi;( skille ustawilem

Pomocnik
Opublikowano

nom to tak. wlaczam loadera, proxy wspiuje IP 67.205.76.42 potem bota, zaznaczam sro_client i start game. gra sie normalnie wlacza bot jest. skille ustawilem i buffy. Dusze start bota on tylko robi buffy i stoi. i caly czas cannot find target o.O a jak nadusze na moba to odpala tylko imbue ;]

Pomocnik
Opublikowano

kurde chwile bylo dobrze a teraz znowu nic nie robi oO nie rozumiem tego!; / juz nawet buffy przestal robic. a dzialal jakies 30sekund normalnie

Opublikowano

Masz wersje 0.8 ? Uzywasz jakiegos attack peta ? Jak ze skillami? Nie pisze tam gdzie dostajesz expa cos podobnego do tego "This skill cannot be used or is already used bla bla bla " ?

Ja ci powiem ze mi np ta wersja bota nie chodzi w cave ale tak na normalnej przestrzeni to chodzi.

15097.png
Pomocnik
Opublikowano

tak mam ta wersje 0.8. nie mam peta a skille sa dobre;/ chodzil dobrze ale podczas gdy biegal zmienilem kolejnosc skilli i przestal chodzic:(

Opublikowano

Zrob tak, wylacz silka bota i srproxy, wlacz wszystko od nowa wejdz do gry i ustaw na nowo skille w poprzedniej kolejnosci kiedy bot chodzil.

Jelsi nie pomoze to przedstaw problem tutaj a jak wroce to postaram sie pomoc.

15097.png
Pomocnik
Opublikowano

ok wlaczylem all. jest dobrze. atakowal chwile a potem wraca w to samo miejsce i atakuje tylko kiedy go mobek 1 zaatakuje ;]

@edit juz wszystko ok!:) dziekuje Ci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...