Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem Skript

MarSinos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z pluginem skript. Serwer jest postawiony na wersji 1.11.2 spigot. Od razu powiem że próbowałem na Javie 7 i 8 i nic.

Poprostu serwer nie widzi tego pluginu pod komendą /plugins ani ogólnie nie działa, Próbowałem wgrywać starsze wersje skripta lecz gdy wpisałem /sk to wyskakiwało /skript help i tylko to działało. Zależy mi na wersji 1.11.2. Dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Boże, nie polecam Skript i jego zwalonych dodatków, autorzy się wykruszają z aktualizacji dodatków, porzucają projekty, sam Skript został porzucony przez oficjalnego autora o.O

używałem na serwerze i całkiem nieźle ogarniałem te skrypty, mnóstwo dodatków miałem, kiedy przyszła pora zaktualizować serwer okazało się, że autorzy porzucili swoje projekty, nie aktualizują ich, a na sam skript na 1.11 musiałem strasznie długo czekać. Naucz  się javy chłopie, naprawdę chcę pomóc :)

PS: Lambda z skquey to największe zło wszechświata, nigdy nie używaj.

Pozdrawiam IdkMan

Już jest! - iberioncraft.pl

banerMPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...