Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start

LonelyRider

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie gralem w tą gre. Moje pytanie czy oplaca sie zaczynac, a jezeli tak to gdzie kim i o co chodzi w tej grze

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

@LonelyRider
Wejdź sobie tutaj: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1607604-blade-and-soul-pocz%C4%85tkuj%C4%85cy/#entry13535584

Poczytaj sobie komentarze, gdyż opisałem tam parę rzeczy. Ogólnie warto grać w tą grę, tym bardziej, że jest ona ciągle ułatwiana dla nowych graczy i nie trzeba spędzać już tak dużo czasu na farmieniu dungów, by zrobić dobry sprzęt na postaci. 
Jeżeli chodzi o "o co chodzi w tej grze", pooglądaj sobie filmy na YT z tej gry. ;)

maybenow.png

Opublikowano

Warto, było sporo aktualizacji, ludzi nie brakuję, tylko ten ping jest problemem :)

Ping? Wystarczy mieć dobrego neta i problemu nie będzie. 

maybenow.png

Opublikowano
Dnia 14.05.2017 o 17:38, Pies Zbigniew napisał:

Warto, było sporo aktualizacji, ludzi nie brakuję, tylko ten ping jest problemem :)

Z tego co mi wiadomo, ping pokazuje wyżej niż masz. Kiedyś o tym na czacie rozmawiano i ktoś pisał, że jeśli pokazuje ci 100ms to masz 50/60 ;) Chyba, że masz złego neta i na prawdę masz po 100+ms.

@Pies Zbigniewmi pokazuje 120ms, a uwierz mi potrafię odróżnić pingi. Nie mam opóźnień, mój ping to maksymalnie 60-70, czyli przy moim połączeniu w normie. Więc stwierdzam to na swoim przykładzie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

@up

Sprawdzałem ping w bns w menedżerze zadań i w wielu innych programach i zawsze pokazywało ponad przeciętną wartość (150-180ms) + opóźnienia w grze również o tym świadczyły. Dziwne że jak kupiłem licencje na wtfast, to nagle poprawiła się jakość połączenia ( bo to właśnie robi ten program ) i miałem 40ms bez żadnych skoków. Tu nie chodzi o słaby internet, tylko o połączenie ( które jest do dupy ) i cała masa ludzi również taki problem, bo znalazłem o tym dziesiątki tematów.Poza tym, ten temat już tu był kiedyś wałkowany, a ty dalej upierasz się przy swojej teorii :)

Opublikowano

Tak to prawda, że ludzie mają problemy z lagami, ponieważ po pewnej dużej aktualizacji serwery nie wytrzymywały, bo były zbyt tanie i 50% graczy odeszło z tej gry, dopiero po 2 miesiącach gra stała się grywalna i przybyło graczy, ale to i tak nie jest to samo co było na początku, na Dungeona czekało się 15 sec :D Dalej nie jest bajecznie, ale co zrobić.

Zacząć zawsze warto - albo się przekonasz albo nie ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano
4 godziny temu, Trivor napisał:

Tak to prawda, że ludzie mają problemy z lagami, ponieważ po pewnej dużej aktualizacji serwery nie wytrzymywały, bo były zbyt tanie i 50% graczy odeszło z tej gry, dopiero po 2 miesiącach gra stała się grywalna i przybyło graczy, ale to i tak nie jest to samo co było na początku, na Dungeona czekało się 15 sec :D Dalej nie jest bajecznie, ale co zrobić.

Zacząć zawsze warto - albo się przekonasz albo nie ;)

Obecnie nie ma problemu ze znajdywaniem ludzi pod dungi na f8 ;) Ale teraz ludzie płaczą na czacie o coś, bo znowu ma wejść jakaś aktualizacja z dużymi zmianami upgrade acc/weap, ale nie wiem w sumie o co chodzi xD I mogą znowu pouciekać :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Oj mi nawet na F8 zdarza się czekać do 4-6 minut :D W porównaniu z tym co było kiedyś to ogromna przepaść.

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...