Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę GM/TGM // Moderatorem/Administratorem forum.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pisząc to podanie stwierdziłem że spróbuję znowu swoich sił jako GM/TGM/.

A więc do dzieła.   :) 

Oferuję pomoc na serwerze Dedykowanym.
Typ serwera jest nie ważny. Może być hard/medium, a nawet easy.

Offeruję:

- Pomoc na różnorakim stanowisku na serwerze.

- Dobrze wypełniane obowiązki.

- Dojrzałość.

- Mile spędzony czas w towarzystwie każdego.

- Poprawną ortografię.

- Szczerość.

- Współpraca z ludźmi.

- Pomoc w różnych sprawach.

Oczekuję:

Miłej atmosfery.
- Poczucia humoru.
- Odpowiedzialnego teamu na serwerze.

- Zgranej ekipy.

- Szczerości.

- Dopracowanego serwera.   :) 

Coś o sobie:

Nazywam się Łukasz, mam 21 lat. Skończyłem szkołę o profilu mechanik samochodowy, mój zawód wybrałem tylko i wyłącznie dlatego że interesuję się motoryzacją, uczestniczyłem w kursach informatycznych, jestem osobą która uczy się szybko, oraz lubię otrzymywać krytykę, człowiek w końcu uczy się na krytyce. Lubię jak osoba jest szczera ze mną, u mnie to jest podstawą.  Mam bogate słownictwo. Jestem osobą cierpliwą, kreatywną, sumienną, miłą, szczerą itd. Potrafię współpracować z ludźmi w różnych wiekach. Uważam się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem. Potrafię zachować dystans emocjonalny oraz jestem systematyczny. Każdą pracę którą mi można powierzyć, podchodzę do tego odpowiedzialnie i biorę ją na poważnie. Mam wystarczającą wiedzę o Metin2, zasadach gry, forum oraz strukturze teamu. 

Doświadczenie:

Moje doświadczenie wiąże się z kilkoma serwerami, dokładnie chodzi o DragonMt2, który upadł z winy Gantz'a (GA) na Serwerze DragonMt2, Na tym serwerze pełniłem funkcje GM'a, po trudnych staraniach dostałem tą posadę, Gantz, i właściciel serwera nie mieli do mnie żadnych zastrzeżeń, wypełniałem swoje obowiązki wzorowo. Moim drugim serwerem na którym pełniłem funkcje GM'a był to AvalonMt2. Na tym serwerze dostałem się na ta posadę bez żadnych problemów, tylko tam miałem raz ostrzeżenie że nie powiadomiłem Administratora o tym że wyjeżdzam na 3 dni, ale tak to było wszystko w porządku, moje doświadczenie w byciu GM'em jest nawet dobre, mam dystans emocjonalny w grze, także nie wybucham jak ... :), Dodam także że na 2 serwerach pełniłem funckje TuT'ora, Dokładnie chodzi o serwer Terios, oraz o rework teriosa. Byłem tutorem na pierwszej odsłonie 4 miesiące po czym musiałem odejść ze względu że nie miałem czasu z powodów rodzinnych. itd. A na reworku teriosa mi się nie spodobało, bo to nie był ten sam klimat co na pierwszej odsłonie.

Oferuję oraz usługi moderarskie na forum:

Doświadczenie w tym mam spore gdyż byłem nie raz moderatorem na forum. (Fora na których byłem moderatorem podaje na pw. )

Jestem ambitnym moderatorem jak i GM'em, jestem osobą która lubi dostawać nowe wyzwania, oraz jakąś pracę,

Ludzie na forach mieli o mnie ,,celującą,, opinię sprawowałem się wzorowo i nikt nie miał o mnie złego zdania.

-Lubię kontaktować się z ludźmi.

- Chętny w rozmowach na ts'ie.

- Rozbawiać ludzi bardzo lubię.

- pisać z nimi.

- Pomagać w różnych sprawach.

- Dużo czasu dla nich.

- Utrzymuję kontakt z nimi.

Więc jak potrzebujecie kogoś takiego jak ja piszcie śmiało.

Kontakt:

PW - MPC forum

TS - Podam na PW

Telefon - po nawiązaniu i uzgodnieniu posady.

Opublikowano

Mam wrażenie, że mieliśmy ze sobą do czynienia.

Podanie fajne, aczkolwiek trochę mi brakuje jakichś fajnych obrazków żeby to się lepiej czytało. No i czcionka mogła pozostać standardowa albo w jednym/dwóch kolorach.

Mimo wszystko wypadłeś fajnie i mogę polecić.

Jakbyś mógł mi na pw zarzucić fora, gdzie miałeś stanowisko af/mf, być może się odezwę do Ciebie za niedługo.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Podanie fajne, aczkolwiek trochę mi brakuje jakichś fajnych obrazków żeby to się lepiej czytało. No i czcionka mogła pozostać standardowa albo w jednym/dwóch kolorach.

Jakbyś mógł mi na pw zarzucić fora, gdzie miałeś stanowisko af/mf, być może się odezwę do Ciebie za niedługo.

Widać że nie czytałaś  :yay:

Wszystko ma podane w "Doświadczenie" xD

Ale wystarczy wejść nabici post i wsio xD

Polecam dobra mordka :P

background.png

Opublikowano

Widać że nie czytałaś  :yay:

Wszystko ma podane w "Doświadczenie" xD

Ale wystarczy wejść nabici post i wsio xD

Polecam dobra mordka :P

W doświadczeniu podał doświadczenie jako GM, tutor.  :yay:

też nie doczytałeś, coompel.

Oferuję oraz usługi moderarskie na forum:
Doświadczenie w tym mam spore gdyż byłem nie raz moderatorem na forum. (Fora na których byłem moderatorem podaje na pw. )

Ale co ja tam wiem.

Najlepiej gdybyś mi podrzucił jeszcze weryfikację stanowisk, nie wszystkich, ale chociaż kilku.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Możliwe, że niedługo będę szukała pewnej pomocy na forum.
Napisz mi na PW na jakich (większych) forach moderowałeś. (:

• Kubek zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...