Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12][Survival] SKCraft

Randan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Aides działa na takiej zasadzie, że na całym świecie jest pvp a sojusze wyłączają pvp między graczami.

To jest tylko taka nazwa :)

@Pengueeny dzięki za opinie. :)

banner.png

Opublikowano

WAŻNE INFO: START ZOSTAŁ PRZEŁOŻONY NA 10 CZERWCA!

@PerryPbdziękuję za pozytywną opinię! Prezentacja zostanie zmieniona ponieważ zostaną wprowadzone inne rzeczy.

banner.png

Pomocnik
Opublikowano
16 minut temu, Creative Wodzio napisał:

Prezentacja straszna średniawka. jedyne co tam jest to wyblurowane zdjęcia, jebitna czcionka, za gruba i za duża jak na takie prezentacje. Raczej przez nią nie wejde na serwer. 2/10

Pomóż koledze i stwórz lepszą, a nie marudzisz. Prezentacja jest OK. Szału nie ma, ale nie ma także do czego się przyczepić. Za bardzo wybrzydzasz...

Z chęcią wejdę na serwer. :) Trzymam kciuki, że nie zrezygnujesz szybko z projektu. 

Opublikowano
12 minut temu, Randan napisał:

@Creative Wodziokażdy ma inne gusta.

To nie chodzi o gusta tylko źle wykonaną prace. To tak jakbys poszedł do sklepu po stół, dali by Ci z dziura na środku i trzema nogami, i powiedzieli że takie mamy gusta. Taka prezentacja najnormalniej w świecie odstrasza, jest źle zaprojektowana ( o ile wogóle można powiedzieć że była projektowana, bo blurowanie zdjęć i wstawianie lini pomiędzy wielkim tekstem to nie jest to) i źle wygląda. 

Przed chwilą, tka napisał:

Pomóż koledze i stwórz lepszą, a nie marudzisz. Prezentacja jest OK. Szału nie ma, ale nie ma także do czego się przyczepić. Za bardzo wybrzydzasz...

Z chęcią wejdę na serwer. :) Trzymam kciuki, że nie zrezygnujesz szybko z projektu. 

Pracuje na zlecenie - gdyby "kolega" chciał porządną prezentacje na pewno by sie do mnie zgłosił. Raczej wiem co mówie bo zawodowo sie tym zajmuje, wybrzydzam bo jestem potencjalnym klientem/graczem którego "kolega" chce na serwerze by miec ich jak najwięcej, i pewnie i dostać coś z smsshopu. Wiec Twoje podejście jest jeszcze gorsze od mojego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...