Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GoManager2 + config 120k+ exp/h

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, wampiros6 napisał:

Mi wszystko działa. Jak na razie tylko jednego złapałem xD

I więcej nie złapiesz jak są od siebie sporo oddalone i robisz to w krótkim czasie. Już wszystko wiem. ;)

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2 godziny temu, poohpiotrek napisał:

I więcej nie złapiesz jak są od siebie sporo oddalone i robisz to w krótkim czasie. Już wszystko wiem. ;)

Kumpel wytułmaczyłbyś mniej wiecej jak robić tak żeby nie uciekały?Skąd kordy brać itp itd?Z góry dziekuję Ci ;) 

15284726796202320827271253918128nOQ5fL.j

Opublikowano

Gdzie wpisac hash key?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano
19 godzin temu, poohpiotrek napisał:

Nie. Po prostu nie używam snipera

16 godzin temu, Qualiity napisał:

Kumpel wytułmaczyłbyś mniej wiecej jak robić tak żeby nie uciekały?Skąd kordy brać itp itd?Z góry dziekuję Ci ;) 

Najszybciej to discord, ale może uda ci się znaleźć działającą stronkę. Jak coś to daj linka to dam na pierwszą

https://discord.gg/T2MakRF

https://discord.gg/hSqYdx

https://discord.gg/vnSc8v

1 godzinę temu, Zgredxx napisał:

Gdzie wpisac hash key?

Przechodzimy w zakładkę Hash Keys i PPM>Add key lub Import Keys> Wpisz kod

Już dodałem na pierwszą stronę

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz2804 napisał:

Zapoda ktoś jakiś gut config na Wrocław?

Pewnie masz polskie państwo w rejestracji. Nie wiem czy wiesz ale możesz i tak łapać pokemony za granicą. Kiedyś ktoś puścił plotkę że jak łapiesz w central parku na polskim Country to można bana dostać. Dostawali bo puszczali przez 10h dziennie. Bierz San Francisco ale odczekaj jakieś 5h zanim zmienisz lokalizacje

Opublikowano
23 godziny temu, wampiros6 napisał:

Pewnie masz polskie państwo w rejestracji. Nie wiem czy wiesz ale możesz i tak łapać pokemony za granicą. Kiedyś ktoś puścił plotkę że jak łapiesz w central parku na polskim Country to można bana dostać. Dostawali bo puszczali przez 10h dziennie. Bierz San Francisco ale odczekaj jakieś 5h zanim zmienisz lokalizacje

Ja to ogólnie banów dostałem już setki więc swoje wiem.  Zbanowali mi już tyle ip, że sam bym nie zliczył. Bociłem od Polski po najdalsze zakątki ziemi XD.Zależy mi poprostu na Wrocławiu a dokładnie Okolicy Wyspy Słodowej, zresztą już sam ogarnąłem, liczyłem tylko że może ktoś zrobił to troszkę lepiej. Pozdrawiam.

Opublikowano

Poda ktoś jakieś tipy jak zmniejszyć ryzyko bana? W sensie ile h na dzień itp. Z góey dzięki.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano
2 godziny temu, wgnsy123 napisał:

Poda ktoś jakieś tipy jak zmniejszyć ryzyko bana? W sensie ile h na dzień itp. Z góey dzięki.

Najlepiej w ogóle nie korzystać  ale tak 2h na tydzien starczy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mam niestety taki problem:

Problem NR.1: 

Date: 2017-08-21 21:23:46 Type: Exception Message: Bad request returned from hashing server. Response: Could not verify your authentication details (2)! Exception: Bad request returned from hashing server. Response: Could not verify your authentication details (2)!

Problem NR.2:

Date: 2017-08-21 21:44:40 Type: Exception Message: Failed to login. Read log tab for more details. Exception: Dodanie lub odjęcie wartości daje w wyniku element DateTime, którego nie można zaprezentować.
Nazwa parametru: value

I niestety nie wiem co mam z tym zrobić, a robiłem wszystko według poradnika :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 21.08.2017 o 21:30, PowerSide napisał:

Ja mam niestety taki problem:

Problem NR.1: 

Date: 2017-08-21 21:23:46 Type: Exception Message: Bad request returned from hashing server. Response: Could not verify your authentication details (2)! Exception: Bad request returned from hashing server. Response: Could not verify your authentication details (2)!

Problem NR.2:

Date: 2017-08-21 21:44:40 Type: Exception Message: Failed to login. Read log tab for more details. Exception: Dodanie lub odjęcie wartości daje w wyniku element DateTime, którego nie można zaprezentować.
Nazwa parametru: value

I niestety nie wiem co mam z tym zrobić, a robiłem wszystko według poradnika :(

problem 1: wygasł api key

problem 2: coś pogrzebałeś z timerami(chyba) nie zdarzyło mi się takie coś. Polecam albo wgrać których config albo samemu coś pokombinować

Dnia 31.08.2017 o 17:27, Allianos napisał:

Witam,
Czy ma ktoś jakiś działający hash key? Tylko tego mi do szczęścia potrzeba :(

1D8S4T1G3K5G8R5X8L5Y
1E1W4N7H3Q6V4Y5C0S3Z
4W0J5R8W4H7Z5K1I2Y5X

Bierzcie i korzystajcie z tego wszyscy. Oto publiczne api które dla was dziś podałem :D

Opublikowano

Próbuję się zalogować na konto ale przy zakładce Last log jest, że nie ma dostepnych proxy na tę chwilę :x co zrobić? 

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

wejdź w ustawienia i w proxy odznacz rotate ip proxy czy jakoś tak i będzie brało ip z twojego neta(zalecane tylko dla jednego bota)

Opublikowano
11 godzin temu, ZWYROOL napisał:

Klikam start i po sekundzie sam się stopuje o co chodzi?

Wezmę krystałową kulę i już ci mówię... 

Daj logi to ci powiem. 

Opublikowano
8 godzin temu, wampiros6 napisał:

Wezmę krystałową kulę i już ci mówię... 

Daj logi to ci powiem. 

Logi tzn?

1qmq.png

2lul.png

klikam na konto daje start i w statusie pokazuje się starting i po sekundzie stopped

eddit : teraz jest napisane, że zły loin lub hasło problem w tym ze login i haslo wpisuje dobre takie jak mam w pokemon go

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Dlaczego w configu na Warszawie mam 11k expa na godzinę? :D

13759664181.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, ZWYROOL napisał:

Logi tzn?

1qmq.png

2lul.png

klikam na konto daje start i w statusie pokazuje się starting i po sekundzie stopped

eddit : teraz jest napisane, że zły loin lub hasło problem w tym ze login i haslo wpisuje dobre takie jak mam w pokemon go

to sprawdź jeszcze raz czy dobrze pisałeś dane do logowania

1 godzinę temu, MrMarcinMarek napisał:

Dlaczego w configu na Warszawie mam 11k expa na godzinę? :D

jak żeś wyłapał wszystko to się nie dziw :D 

pewnie ta fala poksów zmalała więc łapanie też zmalało. Ja teraz łapię w kawasaki ( albo tokyo) w Disney landzie 

Opublikowano
50 minut temu, wampiros6 napisał:

to sprawdź jeszcze raz czy dobrze pisałeś dane do logowania

na 100% wszystko dobrze 

Date: 2017-09-06 00:40:40 Type: Warning Message: Invalid credentials or account lockout. Stopping bot... Exception: Username is a required field.

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano

Api się zmieniło?

13759664181.jpg

Opublikowano
Dnia 6.09.2017 o 00:42, ZWYROOL napisał:

na 100% wszystko dobrze 

Date: 2017-09-06 00:40:40 Type: Warning Message: Invalid credentials or account lockout. Stopping bot... Exception: Username is a required field.

podaj mi ssa na PRIV jak wypełniłeś General bo tu pisze jak byk że nie pisałeś w username swojego loginu

23 godziny temu, MrMarcinMarek napisał:

Api się zmieniło?

jeden wygasł 

1E1W4N7H3Q6V4Y5C0S3Z
4W0J5R8W4H7Z5K1I2Y5X
6B5D9X0V2H8D4B5M8X1H

te działają

Daję zalecaną lokalizację do łapania poksów 
https://pokehuntr.com/#33.80090367651234,-118.3480739593506

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
11 godzin temu, bosik12 napisał:

strasznie muli program ;/ raz idzie raz nie 

program 15 mb i muli? to z czego ty masz pcta? bot działa w 100 proc poprawnie i nigdy (bynajmniej mi) się nie zacina

Opublikowano

bot działa na 100% to fakt bo go używam już długo tylko czasami się zamuli i stoi na Logging in. Signing into RPC  albo Remaining distance 0,00m .

12 godzin temu, wampiros6 napisał:

program 15 mb i muli? to z czego ty masz pcta? bot działa w 100 proc poprawnie i nigdy (bynajmniej mi) się nie zacina

82283376874392141771.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...