Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AKTUALNE IP: E-Craft.PL

yRR6PfNg.jpg

Oooo obrazki!

Zw6oD3q.png

tcqv2L7.png

qKI72wx.png

Klasyczne mapy do expa itp

tm9kaO1.png

Zaawansowane potworki jak zawsze happy.png

k3RziLn.png

Mapy... dużo map... z 60 to chyba będzie..

SuSu3wq.png

Po co trzymać hajs i ulepszacze w eq, jak nie do wydania u kowala. happy.png

jwYkMta.png

Oczywiście mała piaskownica do zabawy &_&

iqyIHi6.png

Zaawansowane (łatwe) systemy zarządzania jak to w naturze EvoCraft

wIDyCF5.png

Łoooo! Słoneczko!

GiNVNtO.png

Działki na RPG ?? Lul! 13.png

YUVMSPu.png

Oczywiście problemów podczas tworzenia serwera nie brakowało...

Y3OPYJP.png

Wygodne mapy do expienia... pomijając te dziureczki..

rJpb8HZ.png

Oczywiście startowe itemy, misje co 24 godziny dobierane zależnie od poziomu u Marcinka, ponad 100 misji fabularnych i 7 misji treningowych u Geralda oraz kopalnie... i diler koxu... ??

6buOkDv.png

Niektóre mapy są pod łatwe expienie, a inne pod to i grafike!

Każda klasa ma swój własny współczynnik dodawanej umiejętności (siła, obrona, kondycja, magia (Tylko dla maga).

Na serwerze występuje dużo bossów, dropy, mega enchanty na itemach, wiele różnych szkatułek (Case!!!), duże ilości żyć, łatwy exp i inne idealne mieszanki świetnej zabawy w tym nowym świecie RPG!

Niestety mam problemy z forum (5 minut ładuje się strona + bugi :/ )

CO NAS WYRÓŻNIA ?

Wszystko na naszym serwerze jest autorskie i zaawansowane! Nasze serwery są liderami w systemach misji! Na każdym naszym serwerze w sieci znajduję się około 200 misji nawet (niektóre były robione pojedynczo po kilka dni!)

Dbamy o naszych graczy oraz odpisujemy na każde pytanie i problemy!

CO NOWEGO ?

- Autorskie systemy gildii

- Nowe pytania na autorskim automatycznym systemie ox-u!

- Misje dzienne

- Misje gildijne

- Wojny gildii

- Zwiększona kondycja

- AntyCheat

- Dodanie API 1.8.X (1.7-1.8)

- Nowe Mapy (I nowi budowniczy - mapy piękniejsze od marchewki Norbiego i wcześniejszych map!)

- Nowe misje fabularne

- Wkrótce akcesoria, aby dodawały więcej obrony i życia!

- Tysiące poprawek!

- Nowi handlarze!

- Oraz wiele więcej!

Sieć Serwerów RPG E-Craft.PL

1.7-1.13

Opublikowano

Nie żeby coś, ale ta zapowiedź jak na serwer RPG jest po prostu niechlujna.

100 misji fabularnych? Strach się bać o jakiej jakości, skoro na Wynncrafcie wszystkich łącznie jest około 100... i nie wszystkie są fabularne.

Skoro to już wasz trzeci serwer RPG, to moglibyście się chociaż zaopatrzyć w coś, co odróżniałoby go od innych... nie ma na screenshotach nawet texturepacka, przez co moby będą ograniczać się chyba jedynie do nazw.

Lepiej, aby była 1 mapa ogarnięta niż 60 z budowlami przedstawionymi na zdjęciach.

Opublikowano

Wybacz, ale wkradł się u Ciebie pewien błąd, na który nie mogłem przymknąć oka, gdyż rozsiewanie niemocy nie należy do mojej domeny.

Serwer został stworzony na tej wersji 1.7.X, gdyż na 1.7-1.8 i wyższych potwory nie mogły mieć więcej niż 1024HP (i na każdym silniku testowane to było! ~ Więc nie narzekać na wersje, i tak są dostępne 3 nowe wersje od wcześniejszych moich RPG (1.7.2, 1.7.3, 1.7.4, (1.7.5, 1.7.9, 1.7.10))

Chodzi mi o mit, że potwory nie mogą mieć więcej niż 1024 punktów życia. Można to rozwiązać poprzez prostą zmianę w kodzie konfiguracji. Wchodzisz w pliki konfiguracyjne spigota i... modyfikujesz linijkę, którą zaznaczyłem na poniższym zrzucie ekranu. Jeśli jej nie masz - po prostu przepisz. 

fAVZa5m.png

Domyślam się jednak, że niektóre pluginy nie mogą przejść na wyższą wersję, w dodatku też system walki w 1.9 uległ zmianie, co komplikuje całą sprawę, nie wymagam żadnych zmian, jedynie chciałem uniemożliwić sytuację, w trakcie której ktoś by chciał stworzyć aktualny serwer, jednak cofnąłby się do 1.7.x z powodu "nierozwiązywalnego" błędu, który można rozwiązać bez najmniejszego wysiłku.

Opublikowano

Wybacz, ale wkradł się u Ciebie pewien błąd, na który nie mogłem przymknąć oka, gdyż rozsiewanie niemocy nie należy do mojej domeny.

Serwer został stworzony na tej wersji 1.7.X, gdyż na 1.7-1.8 i wyższych potwory nie mogły mieć więcej niż 1024HP (i na każdym silniku testowane to było! ~ Więc nie narzekać na wersje, i tak są dostępne 3 nowe wersje od wcześniejszych moich RPG (1.7.2, 1.7.3, 1.7.4, (1.7.5, 1.7.9, 1.7.10))

Chodzi mi o mit, że potwory nie mogą mieć więcej niż 1024 punktów życia. Można to rozwiązać poprzez prostą zmianę w kodzie konfiguracji. Wchodzisz w pliki konfiguracyjne spigota i... modyfikujesz linijkę, którą zaznaczyłem na poniższym zrzucie ekranu. Jeśli jej nie masz - po prostu przepisz.

fAVZa5m.png

Domyślam się jednak, że niektóre pluginy nie mogą przejść na wyższą wersję, w dodatku też system walki w 1.9 uległ zmianie, co komplikuje całą sprawę, nie wymagam żadnych zmian, jedynie chciałem uniemożliwić sytuację, w trakcie której ktoś by chciał stworzyć aktualny serwer, jednak cofnąłby się do 1.7.x z powodu "nierozwiązywalnego" błędu, który można rozwiązać bez najmniejszego wysiłku.

Oj to teraz mogę przywrócić 1.7-1.8 wersję :)

Nie żeby coś, ale ta zapowiedź jak na serwer RPG jest po prostu niechlujna.

100 misji fabularnych? Strach się bać o jakiej jakości, skoro na Wynncrafcie wszystkich łącznie jest około 100... i nie wszystkie są fabularne.

Skoro to już wasz trzeci serwer RPG, to moglibyście się chociaż zaopatrzyć w coś, co odróżniałoby go od innych... nie ma na screenshotach nawet texturepacka, przez co moby będą ograniczać się chyba jedynie do nazw.

Lepiej, aby była 1 mapa ogarnięta niż 60 z budowlami przedstawionymi na zdjęciach.

To jest Klasyczny RPG. Moje misje na serwerach są najbardziej zaawansowane na świecie co widać na moim Ylath-RPG jak np ucieczka z sypiacego się zamku bombardowanego, odpieranie ataku i wiele więcej i tam jest akurat 200 takowych misji na tamtym. Ten serwer jest robiony pod mega pvp + open case + RPG. Są różne typy serwerów rpg.

1.7-1.13

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł, niby nic nowego a jednak cieszy, ale prezentacja boli w oczy :/ Screeny też nie są super ja bym to poprawił ;)

sygnatura.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Ref

ZAKTUALIZOWANO PREZENTACJE!

- DODANO 2 NOWE OBRAZKI MAP
- DODANO 2 NOWE OPISY
- USUNIĘTO PRZESTARZAŁE OPISY

1.7-1.13

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

@Ref - Dziś o 16:00 relive serwera! Nowa mapa z nowymi misjami + poprawki do innych wersji + fix lagów + nowe szkaty.

1.7-1.13

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...