Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mikrofon przestał nagle działać.

GalaxyPL1991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do rzeczy, wczoraj grałem sobie z kolegą w CS:GO, normalnie rozmawiałem przez mikrofon który mam w słuchawkach Shark MPCforum H10.

Skończyliśmy mecz i poszedłem do WC, wracam - mikrofon nie działa, i od tamtej pory nie mogę nic zrobić, tak jakby mikrofon nie słyszał nic.

Sprawdzałem inne słuchawki i one działają, wszystko normalnie pokazuje, a te nie.

Dodam że w tych słuchawkach mam taki przełącznik ON/OFF do włączania mikrofonu, próbowałem nim przestawiać na OFF, na ON i nie działa.

Niech ktoś pomoże, proszę.

Opublikowano

Może Ci się zepsuł mikrofon? Podłącz do innego urządzenia i sprawdź. Ja miałem taką sytuację w Shark MPCforum H40 i zgłosiłem do morele - wymiana bez problemu.

Opublikowano

Może Ci się zepsuł mikrofon? Podłącz do innego urządzenia i sprawdź. Ja miałem taką sytuację w Shark MPCforum H40 i zgłosiłem do morele - wymiana bez problemu.

Do innego urządzenia, tylko problem jest taki że do jakiego? Do telefonu jakoś? Nie mam drugiego komputera albo coś..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@galaxypl1991

Też czesto mam ten problem ;( ze nagle mowisz mowisz i mikrofon ci sie wylacza, zgadza sie ? (mi głównie podczas grania w takie gry jak wot lol itd) ze nagle mikrofon mi wylacza sie na ts3 a na csgo normalnie dziala... ale jak wylacze ts3 i wlacze to normalnie jest... lub przestawie w ustawieniach z domyslnego na hyper micro... to dziala albo na odwrot ;/

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...