Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 Steam wyłącza się po uruchomieniu!

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio pobrałem Metina 2 na Steam. Po jego włączeniu instalują mi się jakieś programy. Gdy włączam Metina 2 na Steam to czekam i czekam i nawet okienko z Metinem 2 się nie pojawiło i od razu się wyłącza.

Opublikowano

@Evil Smile

No nwm tam zboku się jakieś instalowały. Wyświetliło mi się przed włączeniem Metina 2 prawa administratora i czy chcę wyrazić zgodę na zmiany na tym komputerze. I zainstalowały się jakieś. I oczywiście była tam ikonka Metina 2 w prawach administratora. I zgodziłem się i jakieś pliki zaczęły mi się pobierać. Teraz mi wyskoczyło, że pamięć nie może być written i kliknij OK żeby program przestał działać.

Opublikowano

Dodam, że to nie były programy tylko były to pliki instalowane do Metin 2. Wyskoczyło mi okno z prawami administratora i pisało, że są one sprawdzone przez Webzen Inc. Zaakceptowałem i chyba zaczęły się pobierać pliki do Metina 2. I gdy potem włączałem grę to się nie uruchamiała tylko wyłączała się i nawet okno gry się nie pojawiało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...