Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DHL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy moge osobiście odebrać paczkę w Dhl parcel? Miała ona dojść do mnie dzisiaj bo dostałem smsa . Dzwoniłem do nich to powiedzieli że paczka nie zosta wydana kurierowi i jest w tej całej ich siedzibie .

Opublikowano

No ja odbierałem tak paczki. Podjeżdżasz na bazę, tam nawet powinna być panna za biurkiem i do niej po odbiór.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Dobra rozumiem. Widzę że większość Dhl nie chwali maniane lekka odwalaja z tego co czytam. Nie wiem czy ktoś szafe ogladal też nieźle problemy z nimi miał

Opublikowano

Dobra rozumiem. Widzę że większość Dhl nie chwali maniane lekka odwalaja z tego co czytam. Nie wiem czy ktoś szafe ogladal też nieźle problemy z nimi miał

Słyszałem, że niezłe cięcia mieli i jest za mało kurierów w stosunku do paczek, które mają rozwieźć. :/

Opublikowano

Lipa lekka kurier nie podał nr telefonu musiałem wszystko załatwiać przez główną centralę i czekania było sporo by z nimi porozmawiać. Jeśli juto nie wydadzą mi paczki to nieźle się zdenerwuje na nich . Pani z którą gadalem mówi że tylko dowód zabrać i nr paczki.

Opublikowano

Moim zdaniem DHL nie jest wcale taki zły. Wydaje mi się, że działanie tej firmy zależy od tego w jakim rejonie mieszkasz, a u mnie paczki zawsze na czas dochodzą. 

Tak jak wyżej wspomniano, zapewne były cięcia i teraz brakuje pracowników <.<

185241494535326637230.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...