Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik TS3 - KrysteK

ZbyszeekMPC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3592514942469621538043.jpeg

-----

Moje portfolio małe to m.in. baza danych, którą zrobiłem z @Lukass i @TermalQ Tutaj link : [ KLIK ]

Ostatnio pewna osoba, a dokladnie @1361622928-U485574.pngRighty poprosił mnie o zrobienie mu ts itd. Zrobiłem rangi, kanały, skonfigurowałem bota, zainstalowałem SinusBoty itd.

Kiedy wszystko zrobiłem nie zmienił hasła do roota i po kilku dniach odezwał się do mnie żebym został u niego Technikiem i jestem :D 

Dowód : Play-Speak24.pl

-----

Pozdrawiam, Krzysztof <3

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Polecam owego Technika. Zna się na rzeczy. Tak napisał w temacie, zrobił mi całego ts, nie oszukał i teraz jest technikiem u mnie na serwerze :)

Opublikowano

Polecam tego typa xD 

Zna się nie raz mi pomagał heh 

Plusik dla niego !

@krystekkk2Dzięki za udostępnienie mojej pracy :D 

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Opublikowano

Hmm opinie jak na razie same dobre powodzenia! ;)

"Tylko dwie rzeczy są nie skończone wszechświat i ludzka głupota lecz co do tej pierwszej jestem nie pewien" ~Albert Einstein

Opublikowano

Nie polecam owego użytkownika robi permisie takie ze każdy uzytonik na ts może banowac

Tylko fajnie że chciałeś nawiązać współprace... Daliśmy ci vCeo, dawałeś permisje swoim kolego na UID i daliście massbana na moim serwerze :D Tępię takich jak Ty. Mam pełno dowodów że to Ty. Lepiej się nie pogrążaj kolego.

Opublikowano

Nie polecam owego użytkownika robi permisie takie ze każdy uzytonik na ts może banowac

Tylko fajnie że chciałeś nawiązać współprace... Daliśmy ci vCeo, dawałeś permisje swoim kolego na UID i daliście massbana na moim serwerze :D Tępię takich jak Ty. Mam pełno dowodów że to Ty. Lepiej się nie pogrążaj kolego.

To pokaż te "dowody" bo jak narazie masz tylko screena że kilka osob dostało bana. I to prawda współpraca miała być ale nie chciałem wspołpracować z osobą ktora robi permissie że są luki i każdy użytkownik na ts mógłby takie coś zrobić.  :(( Także temat uważam z zamknięty i niestety tego sporu nie rozwiążemy będzie słowo przeciwko słowu :(

Opublikowano

To pokaż te "dowody" bo jak narazie masz tylko screena że kilka osob dostało bana. I to prawda współpraca miała być ale nie chciałem wspołpracować z osobą ktora robi permissie że są luki i każdy użytkownik na ts mógłby takie coś zrobić.  :(( Także temat uważam z zamknięty i niestety tego sporu nie rozwiążemy będzie słowo przeciwko słowu :(

Kolego... Myślałeś że jak dasz mi bana na twoim ts to nie wejde ? xD

Masz dowody! FRANKU

d3kiOb1.png

Te same UID :D Nie oszukuj się... 

Opublikowano

Kolego... Myślałeś że jak dasz mi bana na twoim ts to nie wejde ? xD

Masz dowody! FRANKU

d3kiOb1.png

Te same UID :D Nie oszukuj się... 

Ehheh dzieci... to jest twoim zdaniem dowód? Byłem u ciebie na ts z innym nickiem i co z tego? Ty to może powiem ludziom ze zbanowaleś mi tsa, wezmę sobie twoje UID ze swojego tsa i z twojego i jak wyjdzie ze to samo to co winny jestes.............????

Opublikowano

Jest to temat o konkretnej osobie. Proszę abyście skończyli dyskutować na temat innych serwerów oraz innych osób. 

Oskarżając kogoś pokazujcie autentyczny dowód - z naciskiem na 'autentyczny'.

Nie róbcie syfu z tematu. Jeśli ostrzeżenie nie zadziała, moderacja będzie musiała gwałtowniej zareagować.

Opublikowano

Jest to temat o konkretnej osobie. Proszę abyście skończyli dyskutować na temat innych serwerów oraz innych osób. 

Oskarżając kogoś pokazujcie autentyczny dowód - z naciskiem na 'autentyczny'.

Nie róbcie syfu z tematu. Jeśli ostrzeżenie nie zadziała, moderacja będzie musiała gwałtowniej zareagować.

Pozwolę sobie odpowiedzieć na twój wpis bo troszkę przesadzasz @Maja..

Nie wiem kto ma w tej dyskusji racji.. Ale właśnie taka dyskusja powinna się znajdować w takich tematach..

Nie jest to "spam" w stylu "ghrtsbdvsthsb" Tylko wypowiedzi o danej osobie tak? Więc..

Oczywiście, dowód to podstawowa sprawa do oceny danego kandydata.. Ale rozmową też da się to załatwić..

Patrząc, na to.. Kto co piszę i jak piszę.. 

Pewnie będzie to "warn" Bo mój "post" Nic nie wniósł co do autora, który oferuje swój poświęcony czas na inne serwery..

Ale mniejsza..

P.s. Od tego jest forum by na nim dyskutować.

Z poważaniem,

`.Łukasz.

Opublikowano

Polecam, krystek mimo młodego wieku, przerósł umiejętnościami nie jednego "Technika" na tym forum.

Rosa - title.png

Opublikowano

Technik warty uwagi, pomaga i przede wszystkim nie oszukuje. Na początku nie bylem pewny czy dac mu dostęp do maszyny, lecz dałem i się nie zawiodłem. Zrobił UNLIMTED sinusy w 5 minut. Polecam bardzo gorąco, UszatyMiś | Z Bogiem

Opublikowano

Nie polecam tego użytkownika, gdyż jego pracę wydają mi się beznadziejnę. Stwórzył on stronę i usługę pomocy dla użytkowników tylko, że sami nie mają dużego pojęcia o php (jak sam napisał na jednym forum) + jego niektóre zachowania, które doświadczyłem z nim współpracując, np. były one na temat ataków DDoS (chciał pingować swoich ludzi z tsa).

Jego słabą stroną jest podejście do sytuacji. Miałem z nim sytuację, że nie przemyśłał odejścia z mojej ekipy TeamSpeaka, bez jakiego przemyślenia, nawet się nie zastaniawiał dłuższy czas i postanowił odejść, bo nie miał co robić :v teraz stworzył serwer, na którym układ kanałów jest koszmarny, jeszcze ta crack licencja, no ale cóż wróćmy do sprawy samej usługi. Twoja prezentacja nie zrobiła na mnie wrażenia, a co do twojego portfolia to raczej każdy powinien wiedzieć, że takie rzeczy mało się przydadzą oraz są beznadzieje, lepiej chyba zrobić coś autorskiego co?

Polecam przemyśleć daną decyzję oraz czasem zmienić swoje podejście do sytuacji. Jesteś młodą osobą, więc raczej powinneś wyciągnąć z tego jakąś lekcję. 

#pozdrawiam

Opublikowano
Dnia 7.06.2017 o 18:55, fejk2k3 napisał:

Nie polecam tego użytkownika, gdyż jego pracę wydają mi się beznadziejnę. Stwórzył on stronę i usługę pomocy dla użytkowników tylko, że sami nie mają dużego pojęcia o php (jak sam napisał na jednym forum) + jego niektóre zachowania, które doświadczyłem z nim współpracując, np. były one na temat ataków DDoS (chciał pingować swoich ludzi z tsa).

Jego słabą stroną jest podejście do sytuacji. Miałem z nim sytuację, że nie przemyśłał odejścia z mojej ekipy TeamSpeaka, bez jakiego przemyślenia, nawet się nie zastaniawiał dłuższy czas i postanowił odejść, bo nie miał co robić :v teraz stworzył serwer, na którym układ kanałów jest koszmarny, jeszcze ta crack licencja, no ale cóż wróćmy do sprawy samej usługi. Twoja prezentacja nie zrobiła na mnie wrażenia, a co do twojego portfolia to raczej każdy powinien wiedzieć, że takie rzeczy mało się przydadzą oraz są beznadzieje, lepiej chyba zrobić coś autorskiego co?

Polecam przemyśleć daną decyzję oraz czasem zmienić swoje podejście do sytuacji. Jesteś młodą osobą, więc raczej powinneś wyciągnąć z tego jakąś lekcję. 

#pozdrawiam

Coś jeszcze? Nie pisz tak dużo bo się zmęczysz :] Refresh :D

EDIT.

Jesteś moim wrogiem więc wiadomo, że będziesz tak pisał. Pewno zara @KlaKierrr się zbuntuje i też doda podobną opinię. 

Opublikowano

@krystekkk2ja mam o tobie dobrą opinię ... Oraz nic nie mam do Ciebie. A to co napisał @fejk2k3to to jest z powodu odejścia z jego ts...

zapewne teraz mnie będzie obrażał, mówiąc o moim zachowaniu i wgl.

Ale mnie to nie będzie ruszać bo to wszystko będzie świadczyć o nim ale mniejsza.

Pozdrawiam KlaKierrr :D

Kontakt ze mną :
☆ GaduGadu : 60687952
☆ Prywatna Wiadomość na MPC.
Pomagam przy serwerach TeamSpeak3 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...