Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedam PSC

Haze3331

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Kody PSC (50zł, 2x 30zł, 5x 20zł, 10zł)
Metoda kontaktu: STEAM: http://steamcommunity.com/id/hardstrikeeu lub GG: 59536874
Opis rzeczy: Chciałabym sprzedać wyżej wymienione kwoty na PSC. Nie, nie szukam jelenia. Po prostu PSC nie mogę przelać na PayPal, a potrzebne mi są te pieniążki na zakup premium w jednym z serwisów, który oferuje tylko tę metodę płatności. Nie oddaję pierwsza. Po pierwsze na PP widnieje moje imię i nazwisko, a dwa, że nie chciałabym ryzykować opinii swojej czy sieci. Jeśli się obawiasz, zastanów się nad sposobem typu allegro, ale wtedy tylko Ty jako kupujący/a ponosisz koszty.
Oczekiwana/oferowana cena: Za każde 10zł odejmij 1zł, czyli kupując PSC za 50 zł cena wynosi 45zł. Płatność tylko i wyłącznie na moje konto PayPal.
Zdjęcia/inne informacje: -

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...