Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wymagania Overwatch się zmieniły?

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć czy wymagania do Overwatcha uległy zmianie gdyż czekam już na niego chyba 2 albo 3 tydzień i nic.

A mam już G 1 ponad 500 H oraz 160 wygranych.

76561198151853599.png
Opublikowano

Ja dostałam OW wbijając kiedyś G4, a myślę, że nic w tym temacie od tamtego czasu (prawie 1,5 roku) się nie zmieniło. Pamiętam też, że ilość wygranych albo godziny miały coś do powiedzenia, ale chyba wygrane. Bodajże 150? Nie mówię, że na pewno, bo nie chcę Ci dać fake info, jednak z tym G4 jestem pewna.

Opublikowano

Witam.

Chciałbym się dowiedzieć czy wymagania do Overwatcha uległy zmianie gdyż czekam już na niego chyba 2 albo 3 tydzień i nic.

A przypadkiem nie trzeba już kałacha 1?

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Witam.

A przypadkiem nie trzeba już kałacha 1?

Nigdzie nie zamieszczali informacji o zmianach, więc myślę, że nadal pozostaje tak jak było.

Opublikowano

g1 150 win + i musi być 300h w grze podczas meczu na serwerach cs a nie że w poczeklani siedzisz,wtedy dopiero po kilku dniach dostajesz,polecam zalogowanie na cs go stats i ci tam pisze ile h masz podczas gry

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Niektórzy z golda nie potrafią się porządnie wysłowić, a mają decydować o tym kto ma być banowany, kto nie?

Opublikowano

Niektórzy z golda nie potrafią się porządnie wysłowić, a mają decydować o tym kto ma być banowany, kto nie?

Dowiedz się jak działa Overwatch xD. Ten system jest bezbłędny.

Nic się nie zmieniło w kwestii wymagań.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dostałem na nowym koncie OverWatcha po 160 winach i 196h w meczach i 320-340godzinach ogolnie w grze. (g3 byla ranga) (to bylo pare dni temu)

Ocena pierwszych 5 demek. SpinBot potem (wh aim) spinbot (wh aim) (wh aim) etc....   

Mimo wszystko nadal banów nie dostali. Cóż. Czekam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...