Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wyciągnąć czyjeś IP z GG?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem. Chciałbym zdobyć adres ip pewnej osoby z którą piszę na GG, ale nie wiem jak. Proszę nie podawać sposobu ze sniffip.com bo ta osoba się na to nie nabierze. Jeśli znasz jakiś program dzięki któremu można by zrobić coś takiego to napisz. Mogą być to płatne programy.

Opublikowano

Możesz założyć własną stronę internetową, wtedy będziesz mógł poznać IP osób odwiedzających.

Powiesz tej osobie, że to jakiś twój blog czy coś, wejdzie w link i gotowe.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Możesz założyć własną stronę internetową, wtedy będziesz mógł poznać IP osób odwiedzających.

Poleć jakiś hosting na którym to się sprawdzi. Poza tym są jakieś inne sposoby?

Opublikowano

Poleć jakiś hosting na którym to się sprawdzi. Poza tym są jakieś inne sposoby?

Chyba na każdym. Nie musisz nawet płacić, znajdziesz jakiś darmowy. Tylko domenę dziwną dostaniesz, ale np. na namecheap możesz kupić .info za 88 centów, podpinasz to pod darmowy hosting i gotowe.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Załóż konto na cba (darmowe) i wgraj skrypt w php, który będzie Ci pokazywał IP odwiedzających. Link do www zawsze możesz skrócić dla niepoznaki.

Opublikowano

Załóż konto na cba (darmowe) i wgraj skrypt w php, który będzie Ci pokazywał IP odwiedzających. Link do www zawsze możesz skrócić dla niepoznaki.

Wkleisz mi tutaj ten skrypt?

Opublikowano

Zmienna $_SERVER['REMOTE_ADDR'] i działasz :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...