Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Rock Global zmienia dystrybutora

Cigarette ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W najbliższym czasie grę WarRock przejmie inna platforma VertigoGames. Nexon napisał info na oficjalnej stronie. Zachęcam do śledzenia informacji i prawdopodbnie w niedługim czasie do przeniesienia (migracji) swojego konta. Tak jak to było z gamersfirst do nexona.

Może teraz gdy inna platforma będzie sprawowała opiekę nad grą coś ruszy się w lepszą stronę :) Pozdro :D

Opublikowano

Chcialem zrobic temat, ale nikt tu nie zaglada i odpuscilem xD

Co do migracji ale fart, gosc mial dzis ode mnie kupic konto ;d

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Ja starty wyjadacz dalej tu zagladam. Nawet jak nic sie nie dzieje ;p

Ciekawe ile bedziemy czekac na zmiane platformy. Mam nadzieje, ze bedzie to maksymalnie miesiac :D

Opublikowano

Zdecydowanie. Firma jest rowniez z Korei i wyglada na to, iz maja jakies polaczenia z dream exe. Ich strona jest prawie taka sama jak Dream exe.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Skad ta informacja o ile mozna wiedziec? 

MAL

Opublikowano

Konta po migracji zostaną odblokowane?

Nie da sie przemigrować zbanowanych kont.

MAL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 11.05.2017 o 17:57, Cigarette ^^ napisał:

Może teraz gdy inna platforma będzie sprawowała opiekę nad grą coś ruszy się w lepszą stronę :) Pozdro :D

Wszyscy powtarzali to samo gdy grę przejmował Nexon, tak więc ogólnie pożyjemy zobaczymy :)

Opublikowano

@AdrenalinaPLA ja Ci powiem że jak się tylko dowiedziałem że Nexon przejmuje to już wiedziałem że nie będzie ciekawie xD
Mam nadzieję że teraz będzie lepiej, ciekawi mnie czy wprowadzą jakieś nowe tryby :P

Opublikowano

@szon90

Tournament mode dodadza. Ogolnie wiekszosc rzeczy, ktore zaniedbal nexon ...

MAL

Opublikowano
8 godzin temu, szon90 napisał:

@AdrenalinaPLA ja Ci powiem że jak się tylko dowiedziałem że Nexon przejmuje to już wiedziałem że nie będzie ciekawie xD
Mam nadzieję że teraz będzie lepiej, ciekawi mnie czy wprowadzą jakieś nowe tryby :P

Skąd mogłeś to wiedzieć, że nie będzie ciekawie? :P Równie dobrze można tak samo uważać o nowym dystrybutorze :D

8 godzin temu, xPonury napisał:

@szon90

Tournament mode dodadza. Ogolnie wiekszosc rzeczy, ktore zaniedbal nexon ...

Zaniedbał czy też nie i tak wiadome od początku, że najważniejszy dla nich jest Combat Arms :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jakby ktos jeszcze nie wiedzial ... Zostałem poproszony przez administrację Papaya Play o przekazanie tego na forum WR"a, ale stwierdziłem, że dam to też tutaj ;)

wr-news_01.jpg

wr-news_02.jpg
 wr-news_03.jpg
 wr-news_04.jpg
 wr-news_05.jpg
 wr-news_06.jpg
 wr-news_07.jpg
 wr-news_08.jpg

Please visit the website www.nexoneu.com if you want to unsubscribefrom the newsletter.Copyright © Nexon Europe GmbH All rights reserved.

MAL

Opublikowano

Do 13 lipca trzeba premigrowac konto, by otrzymac nagrody, ktore masz podane na obrazkach + 1000 WRC (10k nx, czyli 10)

MAL

Opublikowano
47 minut temu, xPonury napisał:

Do 13 lipca trzeba premigrowac konto, by otrzymac nagrody, ktore masz podane na obrazkach + 1000 WRC (10k nx, czyli 10)

Dzięki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiadomo. Moga byc wlaczone w kazdej sekundzie lub za kilka godzin.

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...