Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans do golda

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy to jest normalne ??? zagrałem z 20+ meczy albo i z 30 jak nic i tak wygrana wygrana 2/3 remis remis potem 3 wygrane potem 2 lose i potem wszystko wygrane i bez awansu a jestem 1/2/3/4 i czasami 5 ale mvp po 3+ czasami po 7 mam i nic bez awansu kile po 30+ bez awansu co to ma byc ??? z 50/60 mam wygrać pod rzad żeby w końcu awansować????

Opublikowano

Żeby awansować musisz co mecz zdobywać sporą ilość fragów i MVP (najlepiej 20-30+ fragów + 5-7mvp). Po kilku takich meczach na swojej randze gra wyrzuci się na kilka meczy na wyższe rangi gdzie też musisz wygrać na nie mecze z dobrymi statystykami. Wtedy awansujesz. To, że jesteś stale średni na danej randze nie da ci awansu, musisz na niej grać jak smurf.

Opublikowano

Zawszę kiedy jakaś osoba na forum żali się, że jaka ona nie jest dobra, a nie może awansować mam wrażenie, że jej skill jest na wątpliwym poziomie.

Nikt do końca nie wie jak działa system awansu w CS:GO, ale pewne jest to, że istnieje jakiś algorytm, który sprawdza Twoje postępy(?) w grze i jeżeli uzna, że zasługujesz to dostaniesz awans...

185241494535326637230.png

Opublikowano

na jakie rangi grasz? może masz zaniżone elo jak pewien streamer, któremu wyjście z s1 zajęło kilkadziesiąt meczów xp

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...