Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - DrCost

DrCost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
#

#

#

#

#

#

#

#

#

#

#​​​

#

#

#

#

O mnie:

Witam, nazywam się Łukasz i mam 17 lat. Interesuję się komunikatorem, programowaniem, serwerami TeamSpeak3 juz około 3 lat, podczas tego okresu nabyłem olbrzymie doświadczenie które mogę wykorzystać na pomoc. Od razu mówię że nie wszystkie moje usługi wykonuję za darmo ponieważ nie które są czasochłonne a wiadomo czas to pieniądz.

Oferta:

- Instalacja serwera TeamSpeak3.

- Ustawienie desingu TeamSpeak3.

- Ustawienie uprawnień TeamSpeak3.

- Wgranie licencji TeamSpeak3.

- Pomoc w instalacji różnego rodzaju oprogramowania na systemach Linux.

- Instalacja i konfiguracja botów napisanych w języku php.

- Pomoc w doborze maszyny pod serwer TeamSpeak3 jak i boty.

- Zabezpieczenie TeamSpeak anty crash i blokowanie ataków

- Instalacja Music Botów

Kontakt:

PW na mpcforum & GG: 50340760

Opublikowano

Tak naprawde to nie ma czegoś takiego jak blokowanie ataków można tylko utrudnić atak lub zmniejszyć jego skutek. No ale jak ktos jest uparty i ma dobra maszyne to i najlepszego ts'a wywali :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Blokowanie ataków śmiechu warte. Jeżeli ktoś ma dobrą maszynę i chęci to wywali każdy serwer :). A bez opinii innych użytkowników nikt ci nie zaufa :).

Opublikowano

Blokowanie ataków śmiechu warte. Jeżeli ktoś ma dobrą maszynę i chęci to wywali każdy serwer :). A bez opinii innych użytkowników nikt ci nie zaufa :).

Jest możliwość zablokowania danej maszyny jeżeli atak wychodzi dokładnie z niej.

Napisałem tylko że moge pomóc ^^ nie potrzebuje danych do maszyny żeby w czymś komuś pomóc. Większość rzeczy mogę przecież zrobić na swoim komputerze i wysłać opensource.

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...