Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybko i Tanio ! CS:GO <-> Minecraft <-> Margonem <-> Leauge Of Legends

Nellu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie daje pierwszy, można wymieniać przez administratora(ty pytasz).

WYPRZEDZAM PYTANIE KTÓRE ZADAJECIE NA KĄZDYM FORUM.  Dlaczego sprzedajesz takie konta a nie używasz ich sam. Powód jest prosty nie mam czasu na gry ja na nich zarabiam. Nigdy w życiu nawet nie spędziłem w Cs.go ani minecrafcie więcej niż 10h. Możliwe ze kojarzycie mnie z podobnych aukcji na Allegro lub innych forach o tych grach.

Steam CS:GO CD Key.

Nazwa rzeczy: Steam CS:GO CD Key.
Metoda kontaktu: GG:25451024 Wrednussia (Nie odpisuje na wiadomości typu ,,siemka'' ,,ej'' ,,jesteś'' ,,dasz pierwszy? '' Najlepiej napisać odrazu ,, Witam jestem XXX chciałbym zakupić To i To metodą XXX jestem poważna dorosła osobą jak wy dlatego nie marnujcie moich nerwów i czasu jeśli chcecie jakieś ,,Oszustwa walnąć'' Sprzedaje te rzeczy od ponad roku więc wiem na co was stać.
Opis rzeczy: Trochę się tego nazbierało więc czas sprzedać na sprzedaż mam około 80 Kodów do Steama na CS:GO Gwarantuje że kody są 100% sprawne , Nie kradzione.
Oczekiwana/oferowana cena: 19.99 PSC/PAYPAL/SKRILL  (Aktualnie brak opcji przelewu i sms niedługo będą- Pamiętaj że jestem chętny na wymiany za Konta w tibi z paccem bogate jakieś.)
Zdjęcia/inne informacje:

Konta CS:GO.  Ruletka 

Nazwa rzeczy: Konta CS:GO.  Ruletka  (PRZECZYTAJ OPIS RZECZY)

Metoda kontaktu:  GG:25451024 Wrednussia (Nie odpisuje na wiadomości typu ,,siemka'' ,,ej'' ,,jesteś'' ,,dasz pierwszy? '' Najlepiej napisać odrazu ,, Witam jestem XXX chciałbym zakupić To i To metodą XXX jestem poważna dorosła osobą jak wy dlatego nie marnujcie moich nerwów i czasu jeśli chcecie jakieś ,,Oszustwa walnąć'' Sprzedaje te rzeczy od ponad roku więc wiem na co was stać.

Opis rzeczy: OKAZJA W bazie danych mam jeszcze około 130 Kont Ale spytasz o co tu chodzi ? Polega to na tym że Przez jakiś czas wymieniałem inne waluty w grach na konta CS:GO itd. (Ponieważ łatwiej sprzedać mi CS:GO niż itemki w Metin2PL) 
Konta czyli Daje loginy hasła wraz z hasłem do emaila zmieniasz wszystko na swoje dane i tyle.
W skład 130 kont wchodzą różne konta od takich które są dopiero założone i maja kupionego csa:go do takich co mają pare tyś przegranych Godzin wiele skinów i dobre rangi sprawdzałem są czasami kosy a czasami jakieś smeciowate skiny ogólnie wielka ruletka albo trafisz albo nie co gwarantuje ? że na każdym koncie nie ma żadnego bana konta nigdy nie karane moża kupić i odrazu grać nigdy nie haxowane. Logowałem sie na każde z kont po to by sprawdzić własnie czy jest ban czy nie

Oczekiwana/oferowana cena: 40zł  PSC/PAYPAL/SKRILL  (Aktualnie brak opcji przelewu i sms niedługo będą- Pamiętaj że jestem chętny na wymiany za Konta w tibi z paccem bogate jakieś.)

Zdjęcia/inne informacje: Dlaczego 40 zł ? Otóż dlatego że Płacąc 40 zł dajesz mi numerek od 1 do 136 i losujesz konto które wygrasz może dostać konto warte 15 euro a możesz dostać takie warte 200 Euro. Passy mam poukładane w notatniku od 1 do 136 i pomieszane

Konta Minecraft.

Nazwa rzeczy: Konta Minecraft. W bazie mam póki co 42 konta, (Ograniczone)

Metoda kontaktu:GG:25451024 Wrednussia (Nie odpisuje na wiadomości typu ,,siemka'' ,,ej'' ,,jesteś'' ,,dasz pierwszy? '' Najlepiej napisać odrazu ,, Witam jestem XXX chciałbym zakupić To i To metodą XXX jestem poważna dorosła osobą jak wy dlatego nie marnujcie moich nerwów i czasu jeśli chcecie jakieś ,,Oszustwa walnąć'' Sprzedaje te rzeczy od ponad roku więc wiem na co was stać.

Opis rzeczy: 42 konta, Konta NIGDY NIE BANOWANE NA ŻADNYM SERWERZE. Nie są kradzione. możliwosc zmian nicku itd. daje wraz z mozliwoscia  e-mail, odpowiedzi na sekretne pytania, haslo, zmiana nicku i skina 

Oczekiwana/oferowana cena: 20zł PSC/PAYPAL/SKRILL  (Aktualnie brak opcji przelewu i sms niedługo będą- Pamiętaj że jestem chętny na wymiany za Konta w tibi z paccem bogate jakieś.)

Zdjęcia/inne informacje: 

Random Steam Key.

Nazwa rzeczy: Random Steam Key.

Metoda kontaktu:GG:25451024 Wrednussia (Nie odpisuje na wiadomości typu ,,siemka'' ,,ej'' ,,jesteś'' ,,dasz pierwszy? '' Najlepiej napisać odrazu ,, Witam jestem XXX chciałbym zakupić To i To metodą XXX jestem poważna dorosła osobą jak wy dlatego nie marnujcie moich nerwów i czasu jeśli chcecie jakieś ,,Oszustwa walnąć'' Sprzedaje te rzeczy od ponad roku więc wiem na co was stać.

Opis rzeczy: To samo co u góry za 10 zł Eandomowy klucz do steama. Jest to 217 Różnych Kluczy do gier do wszystkich praktycznie na steamie. niektóre się powtarzają.  Klucze były zdobywane na D***y.pl

Oczekiwana/oferowana cena: 10zł PSC/PAYPAL/SKRILL  (Aktualnie brak opcji przelewu i sms niedługo będą- Pamiętaj że jestem chętny na wymiany za Konta w tibi z paccem bogate jakieś.)

Zdjęcia/inne informacje:

Konto Margonem  

Nazwa rzeczy: Konto Margonem Jak na screenach bardzo Fajne konto MARGONEM 

Opis rzeczy: Konto margonem nie banowane 0% ostrzeżeń UWAGA NA KONCIE JEST 9800 SŁ i łącznie kupionych było 19800
Do tego na koncie znajduje się na postaciach pełno różnych przedmiotów od uniaktowych po heroiczne jak  i stroje z loterii i inne rzeczy których już nie zdobędziesz nigdy więcej.

Oczekiwana/oferowana cena: 50zł PSC/PAYPAL/SKRILL  (Aktualnie brak opcji przelewu i sms niedługo będą- Pamiętaj że jestem chętny na wymiany za Konta w tibi z paccem bogate jakieś.)

Zdjęcia/inne informacje: [img]http://i.imgur.com/d37FbXZ.png[/img]

KONTA Leauge Of Legends 30 lvl Unranked

Nazwa rzeczy: KONTA Leauge Of Legends 30 lvl Unranked

Opis rzeczy:

sprzedaż posiadam losowe konto do gry League of Legends.Konta są expione ręcznie, więc nie ma ryzyka bana.

Witam, na sprzedaż posiadam losowe konto do gry League of Legends.

Konta są expione ręcznie, więc nie ma ryzyka bana. (Zostało 52 konta.)

Każde konto posiada od 45 do 116 championów oraz losową ilość skinów, czasem nawet 50 skinów
- Konta najczęściej posiadają(ale nie muszą) 2 zapełnione strony run (najczęściej AD i AP) oraz każde ma 30 level
- Często konta mogą posiadać stare unikalne ikony
- Każde konto posiada niezweryfikowany e-mail ( A więc zmieniasz e-mail na swój bez problemu)
 - Otrzymujesz dożywotnią gwarancję na to, że nie nigdy utracisz konta, w przeciwnym razie zwrot pieniędzy
- Dane konta wysyłane są na Twoje GG od razu po wpłacie.
- Konta nie pochodzą z żadnych nielegalnych źródeł
- Wszystkie konta znajdują się na serwerze EUNE Lub Jest opcja EU West (Zostało 12 kont) Wtedy koszt jest 10zł droższy.
- Gwarancja zadowolenia 

Liczba kont ściśle ograniczona! 
Po zakupie danych do logowania  - nie biorę odpowiedzialności za niewłaściwe korzystanie z konta, które może skutkować banem (Na przykład używanie exploitów, skryptów itp.) Nie przyjmuję negatywnych komentarzy za takie zachowanie.
1. Po zakupie danych do logowania  - nie biorę odpowied
Oczekiwana/oferowana cena: 50 zł PSC/PAYPAL/SKRILL  (Aktualnie brak opcji przelewu i sms niedługo będą- Pamiętaj że jestem chętny na wymiany za Konta w tibi z paccem bogate jakieś.)
Zdjęcia/inne informacje:

omx6dh6.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...