Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

III WOJNA ŚWIATOWA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzam się z up. Sądzę że wojny jako wojny militarnej nie będzie, no chyba że korea północna coś odpierdoli.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

Ja bym chciał, przynajmniej coś by się działo

Na pewno nie jesteś jedyny. Wielu ludzi jest znudzona swoim życiem i brakuje im w nim rozrywki. Jednak nie wydaje mi się czy to byłby dobry sposób na oderwanie się od codziennej rutyny. W historii były już 2 największe wojny i wprowadziły taki chaos w ludzkie życie, że dla wielu priorytetem stała się kwestia co dziś zjeść i jak przeżyć. Raczej wątpię czy taka wizja była by lepsza niż twoje aktualne życie.

Opublikowano

Temat rzeka, fajnie popisać, ale powoływanie się na jakikolwiek film Anonymous jest błędem. Na ich kanale stale są wrzucone apele do ludzi i ostrzeżenia i są wydawane tak często, że nie można ich traktować poważnie. Owszem, inicjatywę mają słuszną, dobrze, że to robią i mogą mieć racje, jednak ich filmy zawsze są czystymi spekulacjami opartymi na obserwacji świata. Gdybym stworzył filmik mówiący o całkowitym bezpieczeństwie i braku zagrożenia wojną, to byłbym na takim samym poziomie wiarygodności. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

No możliwe że będzie //wg. mnie przynajmniej.

Jak Kim zaatakuje Trumpa.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...