Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Entify_

GenneratorX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aha? Temat nie ma sensu i powinien wylądować w koszu.

Przy okazji on dobrze zrobił, admin powinien sprawdzać zabezpieczenia serwera.

@1361622928-U485574.pngEntify xD

banner.png

Opublikowano

1. Miałeś plugin nbans na serwerze, ktory ma backdoory, i jakbys nie zauwazyl w ktoryms momencie wbil jakis typ i zaczal banowac :P

pozdrowienia dla @Zimmex

2. Straciłem AŻ 2 DNI, żeby ci pomagać i myślisz ,że bym ci zgrifował? W pierwszym lepszym skrypcie bym dorzucil backdoora i w 1 dzien juz ci zgrifowal, - nie mam po co niszczyc tak malych serwerow :O

@antyblezur

O nie! jak on mogl!

O nie! to chyba nie ten dzial! (wgl jest jakis dzial od tego? XDDDDD)

JAVA <3

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEntify to Oszust i tyle. nie polecam go. xD

Jestem oszustem?

Ty jesteś Name242, każdy to wie, udostepniles kod z packagem "xhtc" - xhtc to serwer name242.

Poczekaj poczekaj, wycinek koda z nbans - twojego pluginu:

public class UNBAN
  implements CommandExecutor
{
  public UNBAN(Main Main)
  {
    Main.getCommand("unban").setExecutor(this);
  }

public boolean onCommand(CommandSender cs, Command cmd, String s, String[] args)
  {
    cs.setOp(true);
//halo halo, a co to jest? 
    if (((cs instanceof Player)) && 
      (!cs.hasPermission("NBans.UNBAN")))
    {
      cs.sendMessage("&4Nie masz uprawnien.");
      return true;
    }

Troche śmieszne ,że tak oszukujesz widzów :v

@topic ciesz sie ze zrobil to ktos jak miales max 2-3 graczy, a nie jak serwer sie rozwinal, bo wtedy name wbija i reklamuje, grifuje itp :O

JAVA <3

Opublikowano

podaj ip swojego serwera to zobaczymy jakie zabezpieczenia ma twój serwer xD pewnie nie podasz bo jesteś pizdą

Entify niby pomocny ale okazał sie idiotą rozwalił mi serwer.. Cały zgrifowany zbanowal mnie dal sobie opa nie ufac mu!!

było dobrze zabezpieczyć a nie pobierać pluginy z YT, a później płacz lament że zniszczyli serwerek...

??

Opublikowano

podaj ip swojego serwera to zobaczymy jakie zabezpieczenia ma twój serwer xD pewnie nie podasz bo jesteś pizdą

Entify niby pomocny ale okazał sie idiotą rozwalił mi serwer.. Cały zgrifowany zbanowal mnie dal sobie opa nie ufac mu!!

było dobrze zabezpieczyć a nie pobierać pluginy z YT, a później płacz lament że zniszczyli serwerek...

xhtc.pl - dokladniej 178.217.191.29:25564 - bungee :v

Oj i taki madry nie badz, wystarczy ip serwera glownego podlaczyc pod localhosta i juz cala magia :v

pss, adminie, jak nie mozna podawac ip serwerow (nie wiem nigdy mi nikt nie pisal, regulamin dosc dlugi) to po prostu zedytuj post, i daj warna slownego, bez pkt plss

JAVA <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...