Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdy wgram plugin EssentialsChat nie mogę pisać nic na chacie serwerowym

TheEdwinekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wgram plugin EssentialsChat nie mogę pisać nic na chacie serwerowym. Dodam, że to mój serwer i nikt mi nie daje żadnej blokady i tak mam konto po prostu wgrywałem wszystkie pluginy od nowa i od początaku ostatni plugin jaki wgrałem to EssentialsChat i tak to przez niego. Gdy próbuje napisać coś na chacie nic mi nie pisze a Plugin jest mi niezbędny do zrobienia rang więc nie, nie usunę pluginu i nie wgram go jeszcze raz bo już tak robiłem i nic to nie dało. Dodam też, że gdy próbuje napisać jakąś komende poprostu byle jaką np. /time set day na chacie pisze mi cos takiego.

An intrnal error occurred while attemping to perform this command

Tak op'y też nie mogą pisać i osoby bez opa też nie mogą poprostu nic się nie da.

Opublikowano

Tak op'y też nie mogą pisać i osoby bez opa też nie mogą poprostu nic się nie da.

Operator to polskie słowo, więc nie wiem po co dodajesz tutaj -> '

//taka mala lekcja polskiego

@topic Zainstaluj najnowsza wersje pluginu essentials oraz jego dodatki (czyli essentialschat itp.)

Luuub, zainstaluj qEssentials - wg. mnie jest to lepsze :O

JAVA <3

Opublikowano

@topic Zainstaluj najnowsza wersje pluginu essentials oraz jego dodatki (czyli essentialschat itp.)

Wgrałem najnowszy plugin Essentials co prawda zrobił się folder Essentials, ale za to EssentialsChat mi nie działa, bo gdy usuwam tam takie cos <> To dalej je mam jak restartuje serwer więc to odpada a qEssentials  nie da się pobrać 

Opublikowano

ów błąd znaczy że plugin nie działa lub nie jest aktualny

An intrnal error occurred while attemping to perform this command

wgraj essentialsx oraz essentialsxchat i spróbuj ponownie

https://www.spigotmc.org/resources/essentialsx.9089/

jeśli problem nie został rozwiązany

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Wgrałem najnowszy plugin Essentials co prawda zrobił się folder Essentials, ale za to EssentialsChat mi nie działa, bo gdy usuwam tam takie cos <> To dalej je mam jak restartuje serwer więc to odpada a qEssentials  nie da się pobrać 

Jeszcze 2-3 dni temu pobierałem, nie wiem czemu teraz ta stronka z githubem nie działa :O

Tutaj qessentials:

http://hostuje.net/file.php?id=ac8000abe5055443d140e651f65defa4

skan:

https://virustotal.com/pl/file/32b64a3bcc76b0351dad1a75c3129983e84844d71cf92e7e1b28e14c7caf143c/analysis/1494351518/

JAVA <3

Opublikowano

Plugin prezentuje sie naprawde swietnie, ale przed i po nicku sa takie znaki <> ja nie mam pojecia jak w tym pluginie to usuna a co do uzywania komend typu /time set day dalej wyskakuje to samo

Opublikowano

Plugin prezentuje sie naprawde swietnie, ale przed i po nicku sa takie znaki <> ja nie mam pojecia jak w tym pluginie to usuna a co do uzywania komend typu /time set day dalej wyskakuje to samo

wgraj paperspigota, najnowsza wersje 1.7.10

Wszystko zmieniasz w config.yml < w qEssentials - tam usuwasz te <>

I daj te logi :v

JAVA <3

Opublikowano

Nie jestem ogarniety w teamacie ja mma serwer na pukawce a tam jest folder z logami zamkniety nie da sie go wlaczyc !

masz dostep do  ftp?

JAVA <3

Opublikowano

Nie jestem ogarniety w teamacie ja mma serwer na pukawce a tam jest folder z logami zamkniety nie da sie go wlaczyc !

masz cos takiego jak "ftp" na tej pukawce?

Jesli tak to pobierz winscp, i przez to otworz logi :v

JAVA <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...