Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 powrót/gra od 0 na globalu

BauuteK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie czy warto wrócić na globala i zacząć od 0? Powiedzmy, że mógłbym zakupić gdzieś z 300kk na którymś serwerze(bezpieczne?), ale czy wystarczy to chociaż na jakieś podstawowe eq na 30-35lv? Jak z zaludnieniem na globalu?

Opublikowano

niektóre dzieci przerażone że błazny z yt nie mogą nagrywać na privach pouciekały na pla, bo jeszcze pewnie myślą że same privy zamkną, więc może TROSZKĘ ludzi jest więcej, ale dla mnie pl do skarbonka bez dna, wejdź sobie do ISa i zobacz ile tam pierdół jest, które ułatwiają gre pl to p2w, odradzam 

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

@TheThunder powinni ci dać knebel za pisanie takich głupot weź zmień dilera, albo przestać pisać 3 po 3 posty, które nic nie wnoszą do tematu błaźnie...

A co do tematu, Najbardziej zaludnionymi serwerami na Globalu PL są Negros oraz podobno niby Tortuga, ale ja polecam Negros bo sam tam gram i wiem że liczba osób jest zadowalająca moim zdaniem warto wrócić i grać, czysto bez odpałów... Odnośnie wydawania kasy to już według twojego uznania ale za 300kk możesz kupić eq na low lvl jakieś fajne... Tygry czyste +9 kosztują około 8-10kk porobione z bonami i kd około +20-30kk Eq 1k hp (Bizu) 10-15kk 1,5k HP do 30kk a 2k hp to +50kk... Tarcze bojową +9 kupisz już za 10kk nawet mniej 5-kątną +9 za około 30-40kk a fms-a zdatnego do użytku już +9 z kd +3 do mixa to jakieś już 40-60kk a z sr +30 to jakieś 120kk ale może i trafisz za 120kk z kd +4 przy farcie tak samo śmierta +9 słaba 60-80kk a już na ogół taka spoko 120kk więc, jak mądrze wydasz to i 300kk ci starczy na skompletowanie dość przyzwoitego ekwipunku.
Jedynie mogło by cię na początku denerwować robienie konia bo monotonne to jest ale 11 dni poświęcić trzeba, możesz akurat bić metki bo od 19 do 21 dropi certyfikat wierzchowca z którego można bić i jest na 7 dni...

A co do Fms-a także możesz brać bronie co dostaje się co 10 lvl są nawet lepsze ale posiadają czas 15 dni :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Na pl teraz elegancko jest :) Łatwy zarobek na odłamkach, dużo ludzi, no i nowe bronie :D

Od siebie polecam Negrosa :) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

niektóre dzieci przerażone że błazny z yt nie mogą nagrywać na privach pouciekały na pla, bo jeszcze pewnie myślą że same privy zamkną, więc może TROSZKĘ ludzi jest więcej, ale dla mnie pl do skarbonka bez dna, wejdź sobie do ISa i zobacz ile tam pierdół jest, które ułatwiają gre pl to p2w, odradzam 

Teraz wiemy jak GF pozamyka priwy :lenny: Przez takich przerażonych dzieci same się wykończą. Co do postu to 100% racji jak oglądałem gościa co podliczał eq i alchemie na 7,5k to za takie mikro płatności ja dziękuje. Góra 300 zł za gre mogę śmiało zapłacić jak nie to poziomy bd bił co najwyżej w w3/tes v.

Cześć, mam pytanie czy warto wrócić na globala i zacząć od 0? Powiedzmy, że mógłbym zakupić gdzieś z 300kk na którymś serwerze(bezpieczne?), ale czy wystarczy to chociaż na jakieś podstawowe eq na 30-35lv? Jak z zaludnieniem na globalu?

Leć na metin2.sg oni mają licencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...