Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura do 200 zł

newil1320

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mysle ze w cenie do 200 zl , to lepiej wybrac opcje za 50 zl,bo to nie ma roznicy, membrana to membrana, jak nie miales nigdy mechanika to warto dozbierac hajs, bo potem nie bedziesz chciaql wiecej pisac na membranie, sa okolo 30% szybsze :) na membranowa bym nie wydal wiecej jak 50 zl. ;p najtanszego mechanika tez nie ma sensu kupowac.

szukaj promocji np na mad catz, firma bankrutuje , moze uda sie cos wyrwac do 200 zl, sam mam od nich klawke i jestem zadowolony.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

hmm a powiedzmy ze jak bym chcial wiecej wydac to jaka bys mogl polecic mechaniczna??? taka zeby wystarczyla i byla dobra wyglad tez zeby spoko miala i wygode 

Opublikowano

ja mysle ze w cenie do 200 zl , to lepiej wybrac opcje za 50 zl,bo to nie ma roznicy, membrana to membrana, jak nie miales nigdy mechanika to warto dozbierac hajs, bo potem nie bedziesz chciaql wiecej pisac na membranie, sa okolo 30% szybsze :) na membranowa bym nie wydal wiecej jak 50 zl. ;p najtanszego mechanika tez nie ma sensu kupowac.

szukaj promocji np na mad catz, firma bankrutuje , moze uda sie cos wyrwac do 200 zl, sam mam od nich klawke i jestem zadowolony.

Jak ktos lubi nozycowki (bo w sumie to sa lepsze, chociaz nie kazdy wlasnie lubi) to warto wydac akurat wiecej niz 50zl. 

Poczytaj o przelacznikach i wybierz ktores, budzet tez fajnie zeby byl dokladny i wtedy mozna cos wybrac.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Na dobrego mechanika trzeba wydać moim zdaniem 350 zł, to ju, bd klawka na lata.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Sredniak, slaby feeling grania raczej (vs inne membrany nawet tansze), za droga na osiagi, lecisz tylko na wyglad. 

Motospeed Ck104 z ali za 160zl~ kupisz i bedzie lepsza od kazdej membrany i w dodatku ma fajne podswietlenie. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Najtańszą klawiaturą mechaniczną jest Modecom Volcano Hammer - można kupić ją w sklepach Auchan za 149 zł. Niezła jakość wykonania, pełen blok numeryczny, konfigurowalne podświetlenie, 12 klawiszy multimedialnych, wygodne użytkowanie. Moim zdaniem bardzo dobry wybór w tej cenie.

Opublikowano

i zadna z tych co podaliscie nie ma podkladki pod nadgarstek

Podkładka pod nadgarstek nie jest potrzebna, zawadza tylko miejsce na biurku.

Niedługo ma wyjść znowu do Biedronki Hykker ze swoim mechanikiem, za 150 masz takiego rebranda ck 104

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...