Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin na steam, a handel

mrBUFU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio pisząc na wołaj na globalu że oddam itemki za skiny np do CS:GO dostałem (co nie dziwne) ostrzeżenie...

Co gdy teraz platforma steam obsługuje metina i o dziwo można nawet dostawać karty steam, czyli robić odznaki. W sumie nie zdziwiło by mnie to gdybym na rynku za jakiś czas zobaczył FMS+9 :)

Ale pytanie ogólnie odnosi się do tego czy handel między rzeczami w metinie, a platformą steam jest dozwolony

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Dużo już osób śmieszkowało, że truty będą na steam za ojrosy 

Metin łapie się wszystkiego żeby nie upaść za 2 lata będzie dostępny nawet na Uplay i Origin  xD

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

czy ja wiem czy sie lapie wszystkiego? Jezeli GF zepnie dupe a widze ze juz to robi to z metka pewnie jeszcze coś będzie

Opublikowano

Myślę, że odniosą się do tego w regulaminie.

Póki co jeżeli dostałeś ostrzeżenie oznacza, że nie można.

Opublikowano

Myślę, że odniosą się do tego w regulaminie.

Póki co jeżeli dostałeś ostrzeżenie oznacza, że nie można.

Było to przed tym jak Metin wszedł na steam. Około 2-3 tygodnie temu (zakładający że metin na steam jest dostępny od kilku dni, czy tygodnia)-

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...