Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwna cenzura na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam taki problem otóż na moim serwerze znajduję się dziwna cenzura na słowa "ip" oraz "ez". Nie mam pojęcia jaki plugin powoduje tę cenzurę. Przejrzałem chyba wszystkie configi, jednakże nic nie znalazłem. Oto spis pluginów i proszę o pomoc:

Authme, Automessage, Autosaveworld, Azrank, Banhammer, Chestshop, Citizens, ClearLag, Combatlog, Essentials, Healthbar, Iconomy, Mcore, Multiverse core, Multiverse portal, NoPL, Otherdrops, Payinitemsforguild, perrmisionsex, Pluginmetrics, Pvp levels, RLB, Scoreboardstats, Skript, Toppvp, vault, Worldguard, Worlbedit, Worldborder.

Dzięki z góry za pomoc.

Opublikowano

No właśnie w skript też nic nie mam oprócz skryptu na cenzurę:P jednakże cenzura o której mowa była zanim wgrałem ten skrypt.

Opublikowano

Przejrzalem kod BanHammera, to nie on blokuje, usun ten skrypt i zobacz co to da :v

Co to za pluginy?

Mcore, NoPL

Nie znam ich, wyslij zajrze w kod :v

JAVA <3

Opublikowano

@up

NoPL to plugin uniemożliwiający sprawdzanie pluginów komendą /pl, lub /plugin, a MCore (Massive Core) to nie wiem. :P

Wydaje mi się, że przyczyną faktycznie może być BanHammer. Spróbuj go usunąć i napisz, czy coś się poprawiło.

Opublikowano

@up

NoPL to plugin uniemożliwiający sprawdzanie pluginów komendą /pl, lub /plugin, a MCore (Massive Core) to nie wiem. :P

Wydaje mi się, że przyczyną faktycznie może być BanHammer. Spróbuj go usunąć i napisz, czy coś się poprawiło.

Domyslilem sie, ale nie wiem czy ten plugin jest gdzies na bukkicie/spigocie (stronach) - mozesz go tutaj wyslac, jezeli jest to autorski, sprawdze kod, czy gdzies nie ma takiej klasy ktora to wlasnie robi :v

Oj uwierz, ze przejrzalem caly kod tego pluginu, i to nie to.

@topic Wszystkie pluginy masz z bukkitdev/spigotmc? Jezeli ktorys jest autorski to pisz :v

JAVA <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...