Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuję pluginu na drop z bloków

TheMomster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest taki plugin abym mógł ustawić drop dokładnie takich itemków jakie chce? Chodzi mi o nazwę czy enchant.

Np. Chcę ustawić aby z rudy żelaza było 10% szans na drop sztabki żelaza o nazwie "Magiczny Metal"

lub

Aby z rudy diamentu było 0.1% szans na drop diax mieczyka z nazwą "Magiczny Miecz" z enchantem ostrość 5 i ogień 2

Czy da się coś takiego zrobić? Jeśli tak to podaj nazwę pluginu ( na wersję 1.10 lub 1.11) oraz przykład edycji tego pluginu abym wiedział jak to ustawić

Opublikowano

Chodziło Ci o Otherdrops?

Tu masz poradnik dotyczący tego pluginu https://www.youtube.com/watch?v=kE3OVT6dBJ4.

Dokładne informacje o co mi chodzi znajdują się w pytaniu.

Po 1 to otherdrops jest chyba do wersji 1.7.x i nie jest już aktualizowany

Po 2 wiesz może czy w tym pluginie da się ustawić nazwę czy enchant dropionych itemków?

Opublikowano

@up 

Dodajesz do tej podstawowej (standardowej) nazwy itemu @!~<nazwa>, żeby ustawić nazwę, a ustawienie enchantu na wydropionym itemku nie oferuje chyba żaden plugin.

Opublikowano

@up

Dodajesz do tej podstawowej (standardowej) nazwy itemu @!~<nazwa>, żeby ustawić nazwę, a ustawienie enchantu na wydropionym itemku nie oferuje chyba żaden plugin.

Wielkie dzięki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...