Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Var w CS:GO

kanteered

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od pewnego czasu ma problem z CSGO oraz innymi grami typu multiplayer.. a więc gdy uruchamiam grę znaczy w chodzę w deathmatch lub ranked cokolwiek oprócz trybów z botami na net_graphie pojawiaj się dziwne liczby craze.png dziwnie to brzmi ale chodzi mi ze np pokazuje ping 200-300 jak naciskając TAB mam 69 pingu lub var strasznie lata w gore i na dół ..popatrzyłem troszkę w necie i dowiedziałem się ze to może być problem routera ( mam takie małe gówno mobilne ) a wiec przełączyłem się na mój internet z telefonu ( nie raz sobie udostępniałem i było wszystko okej) ale to tez nie pomogło ..i teraz nwm w czym jest problem..liczę na szybką pomoc z góry wielkie dzięki ;wink.png Daje fotkę jak to wygląda w trakcie gry

Załączone miniaturki

post-1556680-0-83602700-1494242356.png

Opublikowano

Strasznie namotałeś i ciężko mi zrozumieć o co dokładnie Ci chodzi...

Loss 2% i wysoki ping wskazują na problemy z łączem. Wina zapewne słabego internetu, zrób speedtest i podaj wyniki. Łączysz się z internetem kablem czy bezprzewodowo? 

Co do var/sv etc. polecam Ci przeczytać tę lekturę: 

http://sniper13.pl/csgo-tickrate-interp-rate-loss-choke-var/

185241494535326637230.png

Opublikowano

Własnie ciężko mi to wytłumaczyć xD ...a więc nwm jak sie na ta wstrnke wrzuca sreena ale podaje wyniki :  DOWNLOAD: 2.76MB/S ..PING:20MS....UPLOAD:5,42MB/S

mam mobilny routerek taki przenośny kieszonkowy ale nigdy nie miałem z nim problemów i zawsze dobrze chodził :/

ten filmik snipera oglądałem ale nie pomógł :/

ale nie sądze ze łacze bo wspominajac udostepniałem z tel kiedys neta co teraz chodzi tak samo ..a teraz sa lagi ktorych nie było :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...