Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elsword KR/JP jak założyć konto

XxMattaXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Tak jak w temacie, chciałbym pograć gdzieś gdzie są ludzie nie jak na naszym serwerze, wiem, że są problemy z rejestracją na KR, albo przynajmniej były, chce wrócić do gry ale mieć później miłe wspomnienia a u nas takich nie będzie. Czy jest możliwość rejestracji i gry na KR albo JP? W Closers Online jakoś się udało ale teraz się sam nie połapie w rejestracji na KR. Z góry dzięki!

Opublikowano

Witam! Tak jak w temacie, chciałbym pograć gdzieś gdzie są ludzie nie jak na naszym serwerze, wiem, że są problemy z rejestracją na KR, albo przynajmniej były, chce wrócić do gry ale mieć później miłe wspomnienia a u nas takich nie będzie. Czy jest możliwość rejestracji i gry na KR albo JP? W Closers Online jakoś się udało ale teraz się sam nie połapie w rejestracji na KR. Z góry dzięki!

Nie wiem jak z serwerem japońskim, ale na KR konta nie założysz, puste konta jeszcze kiedyś chodziły po jakieś 10 euro, teraz nie wiem, bo nie jestem w temacie.

Czemu nie przejdziesz na Voida? Rejestracja bezproblemowa, a Polaków trochę tam jest. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie wiem jak z serwerem japońskim, ale na KR konta nie założysz, puste konta jeszcze kiedyś chodziły po jakieś 10 euro, teraz nie wiem, bo nie jestem w temacie.

Czemu nie przejdziesz na Voida? Rejestracja bezproblemowa, a Polaków trochę tam jest. 

A populacja? Głównie o to mi chodzi żeby gra żyła a nie była flakiem, a co do jp to pograłem chwile w nocy tylko nie jestem jeszcze w stanie stwierdzic ile osob gra. Jak wyglada sprawa na voidzie?

Opublikowano

Nie jestem w temacie, jak już wspominałem, ale na 100% jest tam więcej ludzi niż na PLu. Jakaś sugestia zrobiona na ich forum w piątek ma aż 97 postów, więc nadal ludzie w to grają. 

Warto sprawdzić.

QtiV6xY.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

void to juz wielkie g, odkad mamy lagi na ich serwerach, pvp nie da sie normalnie grac, iz eby czegos sie dorobic to musisz troche wydac ;>

na KR jest calkiem spoko, ceny nie sa z kosmosu, czesto sa bardzo fajne eventy i ogolnie latwo mozna cos tam osiagnac MAM KONTO NA SELL JAKBY CO PISZ PW ;>

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...