Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WR Korean

Skejto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze mpcforum.pl ale kto nei gra w warrock korean prosze o konto na priv mzoe byc 1lvl albo byle jaki...a i prosze os tronke z działem download bardzo prosze ten kto mi pomoze dostanie po 5*...

Opublikowano

Nie chce się "mądrować" ale jakbym ja miał takie konto,a nie grałbym w Koreana,napewno bym ci nie dał,z racji takiej że jakby chciało mi się pograć,musiałbym załatwić sobie sieć Koreańską.Więc proszę przestańcie robić takie tematy,bo jestem na 90% pewny że tych kont nie otrzymacie.

Fan Battlefield Bad Company 2!

Chcesz pograć? Napisz - 6634424

Dzwoń - szopekxd13

Opublikowano

Nawet jeśli konto ma to i tak chyba sie nie zaloguje ;/ bo trzeba mieć koreańskie PH czy tez Proxy, poprostu "dali bana na ip" wszyskim poza koreą

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano

Był juz taki temat więc spam, w koreana nie mozna grac trzeba miec koreanskie PH i potwierdzic rejestracje koreanskim numerem wiec nie ;/

Tu link tematu : http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=9543

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Opublikowano

@up ta ale jak ktoś zrobił sobie acc wcześniej to może grać np ja ^^

teraz też da się zrobić acc ale trzeba potwierdzić założenie acc sms

Opublikowano

glopota poprostu wiekszosc wersji w necie jest zrabana i zamiast koreana sciaga wam japonca a w japoncu kazdy z nas bedzie mial ping 1000 i niepogra jak znajdziecie dobrego koreana to bede zdziwiony

Opublikowano

coolpicza tobie chodzi o wersję warrocka koreanskiego jeżeli tak to cie teraz zadziwie bo ja mam wszystkie wersje warrocka internatoinal philipines japan i korean więcej nie ma wersji warrocka

Opublikowano

jest jeszcze jeden warrock brazylijski tylko nic o nim nie wiadomo <dzienki za ban na skejto> powiecie na ile?

HACKS HACKS HACKSHax Hax Hax xD
  • Dodaj nową pozycję...