Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno nowego pada

BiCappy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem, otóż zepsuł się mój stary budżetowy pad (PC)  chciałbym kupić oryginalny pad od xboxa360 który będzie normalnie śmigał na PC. Tu pojawiają się moje pytania:

Jako, że średnio chcę wydawać 140zł na bezprzewodowego to wystarczy mi zwykły (przewodowy), nie mam z tym żadnych problemów.

1. Na allegro jest sporo padów przewodowych za około 60zł

- ale nie pisze na nich "oryginalny", ani nie są zapakowane w oryginalne opakowania. Samo zdjęcie pada jest zrobione pod takim kątem, że nie widać czy przycisk na środku jest rzeczywiście "Xbox Guide" . Czy jest on w 100% oryginalny?

2. Drugim padem jakim jestem zainteresowany jest

Co do jego oryginalności nie mam wątpliwość, natomiast czy do jego połączenia jest wymagany adapter? Na niektórych aukcjach pisze, że pad nie posiada adaptera i należy go kupić na innej aukcji. Trochę się już w tym wszystkim gubię. 

Porównując cenowo oba pady. Pierwszy kosztuje 65zł (darmowa dostawa), natomiast drugi kosztuje aż 90zł  z dostawą (niewiele mniej od tego bezprzewodowego).
Dzięki za pomoc! ;)

beV5mzZ.png

Opublikowano

Pierwszy to podróbka, a drugi to pad przewodowy, który nie wymaga adaptera. Adapter (odbiornik) jest konieczny do padów bezprzewodowych.

Ok, dzięki bardzo. Można zamknąć :) 

beV5mzZ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...