Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co nagrywać z CS:GO?

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie mam pomysłów, co nagrać z tej gry.

Wydaję mi się, że wszystko z tej gry zostało już wzięte, i nie ma nic nowego w tej grze do pokazania.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To jaki sens jest nagrywać coś co już jest?

mam w planach jedną grę, problem jest taki, że mimo że jest jedną z lepszych strzelanek, mało osób ją na yt pokazuje, ale znam do niej kilka fajnych ciekawostek których nikt nie pokazał na polskim yt

Opublikowano

mam w planach jedną grę, problem jest taki, że mimo że jest jedną z lepszych strzelanek, mało osób ją na yt pokazuje, ale znam do niej kilka fajnych ciekawostek których nikt nie pokazał na polskim yt

Pytasz sie co nagrywać z cs czy chcesz nagrywać inną grę bo to jest różnica.

Opublikowano

odpowiadam na to, że z tej gry cs wszystko jest juz nagrane

Opublikowano

odpowiadam na to, że z tej gry cs wszystko jest juz nagrane

Po zadaj sobie pytanie czy jest sens nagrywać coś co jest już nagrane. Ewentualnie jak posiadasz własny i dobry kontent do prowadzenia kanału to spróbuj.

Opublikowano

Nie nagrywaj wogole jeżeli nie chcesz. Jak się będziesz zmuszać to wyjdzue gorzej. Cs to martwy temat, wszystko już zostało nagrane. Jedyne co to skiny ludzi ciekawią jak wyglądają jak wyjdzie nowa skrzynka ale to trzeba szybko w ten sam dzień może skinchangerem ale nwm czy to dziala

Opublikowano

Może jakieś mapki z warsztatu?

Lub seryjka na czitach xD

Ale jeżeli nie masz jakiejś widowni to nawet nie nagrywaj bo i tak się nie wybijesz..

O jakiej strzelaninie mówisz?

76561198375594763.png

Opublikowano

Może jakieś mapki z warsztatu?

Lub seryjka na czitach xD

Ale jeżeli nie masz jakiejś widowni to nawet nie nagrywaj bo i tak się nie wybijesz..

O jakiej strzelaninie mówisz?

rainbow six siege, lubię gry fps, ewentualnie minecraft, ale wydaję mi się, że się na nim jest ciężko wybić

Opublikowano

Może spróbuj nagrywać z paru gierek. Z CS:GO jakieś rundki turniejowe, czy właśnie jakieś mapy z warsztatu, zrób serię z Rainbow Six Siege, a z Minecrafta nagraj jakąś luźną serie z singleplayera, czy coś.

Opublikowano

Może spróbuj nagrywać z paru gierek. Z CS:GO jakieś rundki turniejowe, czy właśnie jakieś mapy z warsztatu, zrób serię z Rainbow Six Siege, a z Minecrafta nagraj jakąś luźną serie z singleplayera, czy coś.

Na minecraft luźna seria bez modów nawet sie nie przyjmie. Jeszcze jak minecraft był tak popularny w Polsce to może miałby jakieś szanse a tak to nie. Co do CS to musisz wymyślić ciekawy kontent. 

Opublikowano

Nagrywaj jakieś faceit'y lub zwyczajne mm'y :) Od czasu do czasu wrzuć jakieś informacje o update i ciekawostki :) 

Opublikowano

Jeśli komputer Ci uciagnie razem z nagrywaniem, to myślę, że tak, ale łatwiej jest najpierw rozkręcić streama, a potem brać się za YT. 

Jeśli nie masz pomysłu, to nawet się nie bierz, bo tylko się zawiedziesz i zmarnujesz czas. 

Opublikowano

na pewno nie nagrywaj jak grasz jak tak glupio pytasz

to ty ustalasz co nagrywasz i nikt nie ma ingerencji w to :v

Minecraft tez byl a nadal jest nagrywany

gta v tez bylo a dalej nagrywaja

idac twoim tokiem myslenia to painta nawet nie nagrasz bo tez nagrywali

nie liczy sie co nagrywasz a w jaki sposob to nagrywasz

przy dobrym komentarzu nawet przeforsowany CS:GO moze byc ciekawy

(przyklad z dupy bo nie znam sie na ytberach ale znam kilku :v )

Izak nagrywa z przeforsowanego CS'a caly czas i ludzie ogladaja bo komentarz ma ciekawy

A taki Zabq nagrywa CS'a i nikt nie oglada bo ma c*****y komentarz (w sumie to bez losowego przykladu mam racie x D )

Co oznacza ze jak nagrasz Super Mario Bros z ciekawym komentem to nikt nie bedzie patrzec czy juz wszystko w tym wyskorzystane

Elo

Opublikowano

to dobry jutuber, który nie ma pomysłu na własny kanał

jak nikogo nie przyciągasz swoją osobą to nie nagrywaj, streamerzy z cs'a też cały czas pokazują to samo, a jednak oglądalność mają

tenor.gif

Opublikowano

Właśnie, ci youtuberzy nagrywają rzeczy, które były 3lata temu, typu, top 3skany na mapie de dust 2, a mimo wszystko się wybijają 

Ale oni już mają widownie i wiadomo że oni szybciej wypromują swój film niż ty co np masz 10subów ;)

76561198375594763.png

Opublikowano

Właśnie, ci youtuberzy nagrywają rzeczy, które były 3lata temu, typu, top 3skany na mapie de dust 2, a mimo wszystko się wybijają 

Ale oni już mają widownie i wiadomo że oni szybciej wypromują swój film niż ty co np masz 10subów ;)

mam 3k 

Opublikowano

Masz 3 tysiące widzów i nagrywasz filmiki z różnych gier, i teraz chcesz nagrać coś z cs'a?  
Czy, jednak Twój kanał skupia się głównie na CS:GO? 

185241494535326637230.png

Opublikowano

Masz 3 tysiące widzów i nagrywasz filmiki z różnych gier, i teraz chcesz nagrać coś z cs'a?  

Czy, jednak Twój kanał skupia się głównie na CS:GO? 

nagrywałem przeróbki, bez mikrofonu, ale że uzbierałem na mikro to chcę nagrywać z cs'a, bo przeróbki nie mam ostatnio chęci na to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...