Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupować PS4 w zwykłej wersji?

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdybym miał teraz zakupić, to bym wybrał PRO. Wiadomo, że te całe 4K, to jest mocno naciągane, chyba wszystkie gry póki co są upscal'owane z FHD do UHD, ale jednak Boost Mode trochę upłynnia działanie niektórych gier.

Z drugiej strony... może mi już jakoś pada na oczy, albo gram w gry, które nie są jakoś wymagające dla podzespołów konsoli i nie dostrzegam jakiś problemów z płynnością - posiadam zwykła wersję konsoli.

Dużo ostatnio też się mówi, że jest prawdopodobieństwo wypuszczenia nowej konsoli w przyszłym roku... także już sam nie wiem.

W każdym bądź razie konsolę warto kupić, z początku nie było naprawdę w co grać, ale teraz już można trochę przebierać w tytułach.

819531478353821175209.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam PRO, gra się przyjemniej, dużo przyjemniej, wiem bo byłem posiadaczem obu konsoli. Odczuwalna jest różnica w płynności - noi dla posiadaczy odpowiednik odbiorników - 4K UHD :ninja: bajka.

lovo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Według mnie warto jeśli masz tv który obsługuje 4k to wtedy mozesz pomyśleć o zakupie pro , a jeżeli nie to się nie opłaca .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tanio kupilem ps4 i dodalem vr do tego . Jedyny minus ze na vr fajnych gier narazie malo.

Zalezy kto co lubi pro jest dla bardziej wymagajacych graczy po prostu.

Calego uroku dodaja bardziej dodatki niz sama wersja playa np. move czy vr wlasnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...