Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szansa na bana z samym mobberem

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szansa na bana jest zawsze, niestety administracja trochę się obija i zauważyć można coraz częściej bardzo perfidne boty, które używają nawet wh. Na tortudze od kilku dni biega po pustyni kilka takowych i nikt z tym nic nie robi, aczkolwiek nie wiem jak wygląda to na innych serwerach.

Opublikowano

Jaka jest szansa na bana za mobbera? Wystarczy, że osoba będzie koło Ciebie przebiegać z odpalonym nagrywaniem i uchwyci Twoje przywołanie oraz to zgłosi to lecisz kolego od razu ;) A jak nie wiesz dlaczego to sobie wejdź na metka i sprawdź co się zmieniło z pelerynkami, ale szansa za sam program odpalony i lurowanie, gdy nikt nie widzi to jest znikoma. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To sobie ustaw autoclickera, który jest nie do wykrycia?

Zależy jak leży. Możesz dzisiaj nie dostać, a jutro czy za dwa dni już tak.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Co mu po autoclickerze, skoro nie ma pelerynek? Na PL'u nie masz ich w sklepikach, jak na serwerach easy. 

Opublikowano

Jaka jest szansa na bana za mobbera? Wystarczy, że osoba będzie koło Ciebie przebiegać z odpalonym nagrywaniem i uchwyci Twoje przywołanie oraz to zgłosi to lecisz kolego od razu ;) A jak nie wiesz dlaczego to sobie wejdź na metka i sprawdź co się zmieniło z pelerynkami, ale szansa za sam program odpalony i lurowanie, gdy nikt nie widzi to jest znikoma. 

Właśnie wiem o tym, bo używałem pelerynek zwykłych i robi się ten efekt wokół postaci, dlatego z głową bym używał tego mobbera i miał zawsze normalne kilka pelerynek w eq. Jest jeszcze wgl. mobber wgrywany do clienta czy tylko z kamer moda działa na Plu?

Opublikowano

Co mu po autoclickerze, skoro nie ma pelerynek? Na PL'u nie masz ich w sklepikach, jak na serwerach easy. 

jak to nie ma? xD 

Przepraszam w takim razie, zwracam honor, na PL'u grałam w 2009/10 xD

Opublikowano

jak to nie ma? xD

no jak gralas w 2009/10 to jak ktos mial je w eq to juz wgl szacun wiec sie nie pograzaj dalej

polecam ci kupic m2boba i bocic w pelni odpalony zaznaczyc opcje w antybanie zeby zachowywal sie gdy widzi gracza i bana nie dostaniesz nigdy :) gram tak juz pol roku i nic

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

jak to nie ma? xD

no jak gralas w 2009/10 to jak ktos mial je w eq to juz wgl szacun wiec sie nie pograzaj dalej

polecam ci kupic m2boba i bocic w pelni odpalony zaznaczyc opcje w antybanie zeby zachowywal sie gdy widzi gracza i bana nie dostaniesz nigdy :) gram tak juz pol roku i nic

sądziłam, że do tego czasu zdążyły się pojawić. Bez spekulacji, proszę.

Przypominam, że nikt nie jest nieomylny, więc zalecam kupić maść na ból dupy.

h8B1BSp.jpg

Szansa na bana jest 50/50

Albo Cię ktoś podkabluje albo sami zauważą, albo w ogóle się nikt nie kapnie.

Zależy jak leży - nie ma od tego reguły.

Opublikowano

Z tego co wiem, to gf zrobiło zabezpieczenie, i teraz jest efekt użycia pelerynki, a na moberze tego nie masz.

No tak, ale w logach mają albo jakoś inaczej że moby były przywoływane bez tego efektu? A co do m2boba to nie będę inwestował w bota xD Chcę tylko mobbera

Opublikowano

Wystarczy że ktoś cię raz przyłapie i zgłosi i już masz pograne.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Wczoraj dostałem perma na konto 70 lvl skille p a nawet nic nie używałem na nim, tylko robił jako shop, nie wiem jakim cudem. Na innych kontach używam kamera

Opublikowano

Na plu możesz już kupić pelerynki od innych graczy nie wprowadzaj ludzi w błąd do tego dodany jest specjalny efekt ich użycia, więc osoba używająca mobbera ma o wiele większą szanse na bana niż było to rok temu.

Wczoraj dostałem perma na konto 70 lvl skille p a nawet nic nie używałem na nim, tylko robił jako shop, nie wiem jakim cudem. Na innych kontach używam kamera

Jak nie wiesz? powiązali Ci konta wychodzi na to, że ban poleciał "z ręki" więc gm sprawdził kto się loguję na twoim IP i zbanował Ci te konto 70 lvl, tak można, tak robią i tak będą robić. (Nie myl z tym, że zbanował Ci IP)

Opublikowano

Na plu możesz już kupić pelerynki od innych graczy nie wprowadzaj ludzi w błąd do tego dodany jest specjalny efekt ich użycia, więc osoba używająca mobbera ma o wiele większą szanse na bana niż było to rok temu.

Oczywiście, że można - ale widzisz gdzieś, by autor miał ochotę wydawać na nie od cholery yangów, żeby nakupić ich wystarczająco? Z tego co widzę, w wątku chodzi o to, jakie są szanse na bana i jak używać mobbera by nie złapać bana. ;)

Co do tej szansy - jeśli ktoś Cię nie nagra to raczej nie jest ona gigantyczna, bo Administracja w grze ma to gdzieś, zwłaszcza jak dobrze się ustawisz.

Opublikowano

Jak nie wiesz? powiązali Ci konta wychodzi na to, że ban poleciał "z ręki" więc gm sprawdził kto się loguję na twoim IP i zbanował Ci te konto 70 lvl, tak można, tak robią i tak będą robić. (Nie myl z tym, że zbanował Ci IP)

na samym poczatku piszesz zeby ktos nie wprowadzal kogos w blad a sam to robisz poniewaz nadal nie mozna sprzedawac ich w sklepikach tak jak to ktos napisal a juz widze jak gosc ustawi sobie clickera na pelerynki ktore jako tako cos kosztuja jak na realie pla

i znow w drugim cytacie wprowadzasz w blad mowiac ze zbanowal kogos po ip - nie banuja nic po ip banuja po powiazaniach email nic wiecej :)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Z tego co wiem, to gf zrobiło zabezpieczenie, i teraz jest efekt użycia pelerynki, a na moberze tego nie masz.

No tak, ale w logach mają albo jakoś inaczej że moby były przywoływane bez tego efektu? A co do m2boba to nie będę inwestował w bota xD Chcę tylko mobbera

W jakich logach oni nie mają do tego dostępu. Wbij na sg i tam zobacz jak wyrwiesz bana za autopoty, pickup'a, fish bot'a. Na pl jak pilnujesz fb na 4 kontach i odpisujesz graczom/gm to nigdy nie wyrwiesz bana. 

Edit: Chyba, że jest ktoś chętny robić fb z zmiennym fish delay'em. To może na sg podczitujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...