Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na nową kampanię do Starbound!

ThePoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od dawna mam pomysł aby do Starbound wprowadzili nową kampanię fabularną. Byłaby to kontynuacja fabuły ze Starbound. Zrobienie takiej fabuły nie jest aż tak trudne. Kto myśli, że ten pomysł jest dobry? :)

Opublikowano

Nie rozumiem co masz na myśli mówiąc o "nowej kampanii fabularnej" przecież gra dopiero co wyszła. Tworzenie linii fabularnej i jej implementacja do gry to miesiące pracy i robi się to już na wstępnych etapach prac nad daną produkcją. Można rozwijać fabułę dodając jakieś nowe wątki ale obecnie nie widzę takiej potrzeby jeśli chodzi o Starbound. 

Opublikowano

Według mnie to nie zbyt fajna opcja. Rozumiem jakieś pomniejsze questy i poukrywane ciekawostki, ale nie cała linia fabularna, myślę, że popsułoby to klimat gry.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jakieś poboczne questy by miały sens (Chociaż są takie lecz nie mają one jakiegoś bezpośredniego wpływu na rozgrywkę).

Tak jak ujął mój poprzednik, zmiana głównego wątku nie miałoby sensu, tym bardziej, że mamy już pełną i ukończoną wersję gry.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...