Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug na Metinie globalnym

Poslaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż od paru dni wchodząc do gry i pokazuje mi się taki komunikat.. Do nikogo nie pisałem ani nic podobnego.. wczoraj  mi się pokazało też że 23 godziny i 30 minut a dziś już 23 godziny i 32 minuty... wie ktos o co chodzi?

30jzdMp.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Dostałeś blokadę na czat. Powiedz mi czy po wylogowaniu czat pokazuję są samą godzinę co przed wylogowaniem czy ciągle odlicza od 24h?

Opublikowano

Ciekawe za co? za to że nic nie piszę w grze? xD

@pendo  różne godziny pokazuje ale często jest 23:30 lub 23:32 minuty itd tylko że 30 minut wstecz ja byłem w pracy to tym bardziej nic nie mogłem w grze napisać a tu znowu blokada :/ 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Niestety nie pozostaje Ci nic innego jak pisać na support, opisać jasno sytuację na czym polega dany błąd i czekać aż odpiszą :D

Opublikowano

A może pisałeś coś o wymianach serwerowych? Nie chodzi mi to o prywatne serwy tylko o serwery na globalu. Ponieważ kiedyś miałem podobną sytuację jak napisałem że wymienie eq z innego serwa na inny (PL). I wtedy bodajże dostałem na 24h (na czat) lecz byłem świadomy za co była ta blokada ponieważ poczytałem na ten temat trochę. Lecz po minięciu tej kary na 24h znowu ją dostałem mimo tego że nic już nie pisałem.

Opublikowano

@Mat41x Z tego co wywnioskowałem to nie chodzi o sam fakt nałożenia blokady, a czas który jest zbugowany i za każdym razem inaczej odlicza. Bez pomocy technicznej się nie obejdzie, bo ta blokada będzie ciągle.

Opublikowano

@Mat41x Z tego co wywnioskowałem to nie chodzi o sam fakt nałożenia blokady, a czas który jest zbugowany i za każdym razem inaczej odlicza. Bez pomocy technicznej się nie obejdzie, bo ta blokada będzie ciągle.

dzięki za chęci.. ale takie coś w*****a bo bym się nawet nie  szczaił że mam blokade na czat ale chciałem zapytać ile kosztuje świadectwo a tu  blokada 23:30 godzin    a 30 minut gdzie? skoro 30 minut temu byłem w pracy a do konta nikt nie ma dostępu bo szyfruje wszystko to co piszę na klawiaturze więc nawet keyloggera gdybym miał to nikt by mi nie ukradł passow itd :/ 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Napisz na support, przy okazji blokada czatu działa na CH, na którym ją dostałeś - przynajmniej u mnie tak było (swoją drogą również nic nie pisałam, a ban wpadł (?)), więc jeśli chcesz o coś spytać innych - spróbuj z innego kanału. (:

Opublikowano

na żadnym ch nie moge pisać :)

W takim razie pozostaje Ci już tylko napisanie do supportu i poczekanie na odpowiedź. 

Opublikowano

Nie uzywales wulgaryzmow np. 2/3 dni wczesniej ? Jezeli nie mozesz pisac na zadnym kanale, dostales blokade komenda. Napisz do supportu.

Opublikowano

własnie że nie używałem w ogóle czatu dlatego tutaj piszę o bugu xD a w supporcie "kopiuj wklej"  i tyle mi odpowiedzieli 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Wyślij Ticketa do supportu z opisaniem powodu problemu, też tak miałem lecz opisałem problem, własnie z tym chatem blokadą i blokada została mi zdjęta, najprawdopodobniej blokadę na chat dają po IP, więc twoje IP musiało się zmienić aktualnie na IP osoby, której system nałożył karę, bądź możliwe coś napisałeś nieświadomie za co system uznał za stosowne aby zablokować ci chat... 

@OficerPL PL Negros Jinno :D?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Wyślij Ticketa do supportu z opisaniem powodu problemu, też tak miałem lecz opisałem problem, własnie z tym chatem blokadą i blokada została mi zdjęta, najprawdopodobniej blokadę na chat dają po IP, więc twoje IP musiało się zmienić aktualnie na IP osoby, której system nałożył karę, bądź możliwe coś napisałeś nieświadomie za co system uznał za stosowne aby zablokować ci chat... 

@OficerPL PL Negros Jinno :D?

tak jinoo :D w suporcie napisaliy za co mogłem dostać bana i tyle z pisania z nimi było xD

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...