Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop piłek na 35 lvlu

Plesniawek#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam bodego 35lv aura m3 berek m3 czytam codziennie, ale wiadomo jak to idzie bez ISu. Z eq to butki i bransa 1.5k pż, nasior 2k pż, żelak+9 5katna+9 ebo+9 czyste wszystko, smiertelka+9 kdki+4 2k pz 30wartosc, fms+9 sr36 8omdlenie 10mistyki 20diably kdki+4, dzik wojenny, buffy 26% i też ciągle czytam, może dzwonek na inta ogarne i trochę podbiję to z 30% będzie. I teraz pytanie gdzie najlepiej dropić odłamki/piłki bez pelerynek? Piłki wiadomo okazyjnie tak jak blaski, ale odłamki muszę dropić codziennie. Dotychczas miałem jeszcze pelerynki które dostałem od ziomka na start i końcówkę straciłem na podexpianie buffki w v1. Dawałem radę na dziku wojennym w rogu prawie całą komnatę najlepszą, ale teraz bez pelerynek będę musiał sobie radzić. W sumie jakby nie patrzeć w v1 w komnacie te spoty nie są mocno porozrzucane żeby z buta było ciężko zebrać, ale czy drop jest dobry? Nie mam żadnej rękawiczki i tak w godzine wyciągałem 20/20 kilka odłamków. Lepiej będzie na słabych ezotach w świątyni albo gdziekolwiek indziej? I jeszcze mam pytanie, warto dziś kupić rękawice z Isu na 7dni jak dziś piłki 2h dropią i potem na cały tydzień na odłamki będę już miał?

Opublikowano

kamer moda sobie pobierz i mobbera tylko używaj ;d ja gram od miecha na kamerze i tez wlasnie mam podobnego dropka i bana jeszcze nie dostałem a używam mobbera wh i farm bot jak metków szukam (i jak była możliwość to speed hacka rownież ale aktualnie ta opcja nie działa)

Opublikowano

Jak chcecie :) To była tylko propozycja ^^' I nie płaczcie jak kiedyś tego bana wyłapiecie ;)

Wiesz ja tam gram w tego metka dla rozrywki nie dla jakiś zarobków owszem jak czasami uda mi się osiągnąć coś więcej to znajdę jakiegoś kupca na to ale znów nie będę płakał jak bym dostał bana ;) Ponieważ mam świadomość o tym że nie osiągnąłem tego w legalny sposób a po przez czitowanie :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...