Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się wrócić do gry po przerwie?

JJ4U™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, grałem w Palladinsa w sumie krótko po wyjściu ale go zostawiłem. Opłaca sięteraz wrócić do gry? Pozmieniało się coś?

Projekt upadł.

Opublikowano

Ja osobiście polecam. Gra dostaje ciągle bardzo duże update'y, czyli beta jest żywa i gra zmierza do oficjalnej wersji.

Sama rozgrywka jest też przyjemna i zaletą jest to, ze bardzo rzadko jest okazja znaleźć jakiegoś toksycznego gracza, co dla gracza Ligi Legend jest czymś niewiarygodnym.

Jedyne co mogłoby być poprawione to balans niektórych postaci moim zdaniem, a raczej poszczególne skille po prostu.

Opublikowano

Tak jak UP polecam wrócić do gry, prawie co update wychodzą nowe postacie i skórki. Ta gra to już nie jest to samo co było w Alpha'ie (jeśli grałeś w Alpha'ie) .Przegrane 277 godz u mnie mówią same za siebie ^^

Opublikowano

Dokładnie, również polecam powrót do gry. Czasami trafiają się bugi, ale to beta, więc zrozumiałe. Z reguły nie ma trollów, ale jest strasznie długi czas na dobranie gry.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Dokładnie, również polecam powrót do gry. Czasami trafiają się bugi, ale to beta, więc zrozumiałe. Z reguły nie ma trollów, ale jest strasznie długi czas na dobranie gry.

Sporo ludzi na to narzeka, a u mnie jednak mimo wszystko czy to normal czy rankingowa to o którejkolwiek godzinie jest to kwestia 1-2minut.

Opublikowano

Też wróciłem po przerwie i zmieniło się wiele, nowe postacie i mapy, czat głosowy, zmiany w balansie rozgrywki. Polecam Ci zagrać bo Hi-Rez nawet co miesiąc coś dodaje. Ostatni update był w ubiegłym tygodniu. W ciągu tego roku dodali już chyba z 3 postacie jak nie więcej.

Opublikowano

Ostatnio bardzo często są dodawane nowe postacie, są częste aktualizacje ze zmianiami, widać, że jakoś tą grę ruszają. Czasami lagi są i serwery padają, ale wiadomo to nadal beta. Imo opłaca się wrócić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam wrócić.

Jest wiele aktualizacji są dodawane nowe postacie gra zmierza w dobrym kierunku.

Ja grałem 30 lvl wbiłem żeby odblokować tego skina do makoi czekam teraz na oficjalną.

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...